SANNET Suceava
   
 
SANNET Web Design Web design - creare pagini web Web hosting - gazduire web cu administrare site Promovare site pe prima pagina Google
  • SANNET | din 2002, responsabili pentru succes online
  • SANNET | din 2002, responsabili pentru succes online
  • SANNET | din 2002, responsabili pentru succes online
Optimizare Google
Pagini internet
Contactati-ne

Web design mobil

Reţelele 3G ale operatorilor de telefonie mobilă acoperă aproape întreg teritoriul României, extra-opţiunile de date sunt din ce în ce mai accesibile. Toate aceste demersuri au rolul de a înlesni accesul telefoanelor mobile pe internet.

Tendinţa vine din exterior. Procentul căutărilor pe Google de pe telefonul mobil este în jur de 50% în Statele Unite şi în continuă creştere. Este clar că acesta este viitorul internetului, telefonul mobil.Companiile ce doresc să îşi atragă clienţi de pe internet trebuie să fie acolo unde potenţialii clienţi caută serviciile sau produsele lor. Să ne imaginăm că 50% din căutările Google pe România vor fi efectuate de pe telefonul mobil, iar site-ul dvs. nu este acolo, cât estimaţi că pierdeţi, deoarece cu siguranţă nu veţi avea de câştigat.

RECOMANDAREA NOASTRĂ
SANNET® îşi propune să fie o companie atentă la tendinţele pieţii, mereu cu un pas în faţa concurenţei, pentru a putea furniza clienţilor săi recomandări utile în ceea ce priveşte promovarea eficientă a afacerilor pe internet.

De-a lungul timpului, am fost printre primele companii ce au pus preţ pe optimizarea Google, pe prezenţa site-urilor realizate în primele poziţii. Primele site-uri realizate de noi, încă din 2002, deţin şi astăzi poziţii fruntaşe în căutările Google.

Tot noi am intuit şi avantajele unei promovări eficiente pe Youtube, Facebook şi Twitter.

ACUM, recomandarea noastră se îndreaptă către site-urile mobile.
Este o idee de prezent, iar cei care îşi plănuiesc din timp viitorul vor culege rezultatele.


HomeWeb designSite-uri mobileWeb hostingOptimizare sitePromovare siteDevirusare sitePortofoliuBlogDirector webContact
©2017 SANNET® este marcă înregistrată a SC SANNET MEDIA SRL Suceava - din 2002, responsabili pentru succes online.

e-Bucovina