WC-ul cu bideu 2 în 1 de la Relax Regal

WC-ul cu bideu 2 în 1 de la Relax Regal

În loc să cumperi un bideu de sine stătător, există mai multe avantaje ale instalării unui WC inteligent care cumulează atât funcția de WC cât și de bideu.

Un avantaj evident al acestui combo este acela că nu ai nevoie de spațiu suplimentar în baie pentru a găzdui un accesoriu suplimentar lângă toaletă. Instalarea unui asemenea obiect sanitar este o modalitate foarte convenabilă care nu necesită instalații sanitare suplimentare. Un bideu tradițional de sine stătător necesită drenare separată și linii separate de apă caldă/ rece, care pot costa sume importante de bani. Întrucât un încălzitor de apă este încorporat în toaletă, nu este necesară o linie separată de apă caldă și nici nu ai nevoie de o altă linie de drenaj, deoarece totul se scurge doar în toaletă.

Compania Relax Regal vine în sprijinul clienților cu o asemenea investiție inteligentă. Câteva dintre numeroasele avantaje ale sale includ spălarea automată fără atingere, îmbunătățirea igienei și a confortului, economia de spațiu, comenzi digitale, colac încălzit, funcție de odorizare, senzor de prezență, temperatură reglabilă a apei, funcție de hidromasaj și multe altele.

Acest obiect de lux este uimitor pentru orice baie, este perfect, luxos, compact și modern, putând fi folosit de oricine.

Reduce considerabil șansele de infecție cauzate de urină și materii fecale, previne infecțiile tractului urinar într-o mare măsură iar persoanele care suferă de diaree, hemoroizi, erupții cutanate și infecții bacteriene pot beneficia în mare măsură de aceasta. Permite persoanelor cu dizabilități fizice să își păstreze igiena personală independent.

Acest WC cu bideu 2 în 1 este răspunsul inteligent care poate soluționa nevoile din igiena personală zilnică și îngrijirea bătrânilor la domiciliu, structuri paleative și instituții spitalicești, entități publice și private, cabinete medicale, dezvoltatori imobiliari și companii de construcții din zona restylling, renovări, etc. Această toaletă inteligentă poate reduce foarte mult cantitatea de hârtie igienică necesară  iar acest lucru nu poate fi decât benefic pentru mediul înconjurător.

Produsul este unul inovativ cu exclusivitate și acoperire națională. Relax Regal are o rețea de colaboratori și consilieri pe plan local în majoritatea județelor țării, printre care și Suceava, are un mod de lucru transparent și de înaltă clasă, încheie contracte de mentenanță pe baza nevoilor specifice și asigură service prompt în garanție și postgaranție. Garanția se poate extinde până la 3 ani în baza contractului de mentenanță.

WC-ul cu bideu 2 în 1 Relax Regal este fără îndoială un produs modern, cu multiple funcții și bine conceput în menținerea igienei personale.

You may also like...