Vila Moldavia Class – Eleganta si confort de patru stele

Statiunea Slanic Moldova din judetul Bacau este o statiune cu caracter permanent, cu un climat temperat, cu aer foarte curat, renumita pentru izvoarele sale de ape minerale vindecatoare, calitatile acestor ape fiind confirmate de obtinerea a numeroase medalii internationale.

Statiunea Slanic Moldova este renumita pentru izvoarele sale de ape carbonate, bicarbonate, usor sulfuroase, clorate, sodice, hipertonice, hipotonice si oligominerale. „Perla Moldovei”, Slanic Moldova asigura tratament pentru: tulburari digestive, boli hepatobiliare, boli metabolice si nutritionale, boli ale rinichiului si urinare.

Nu doar cei care cauta tratament aici ci si iubitorii de munte se pot relaxa in aceasta statiune. Exista numeroase unitati de cazare in zona, dar Moldavia Class impresioneaza prin frumusetea, confortul si dotarile sale.

Indiferent ca alegi sa petreci cateva nopti sau mai multe, la Moldavia Class vei avea parte de un sejur perfect, de patru stele, atat vara cat si iarna. In sezonul rece, poti merge la schi pe Partia Nemira, partie care se afla la doar 500 m de pensiune.

Vila cuprinde 6 apartamente mari, spatioase, in care vei avea parte de toate serviciile, conditiile si confortul unui hotel modern. Fiecare apartament are o suprafata de 65 mp si este compartimentat cu living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, bucatarie open space complet mobilata si utilata, loc de servit masa, baie la dormitor cu cada, baie de serviciu si balcon. Ca si dotari putem aminti televizoarele cu ecran plat si cu cablu, internetul prin wireless, incalzirea si apa calda care sunt asigurate de o centrala proprie pe gaz.

Moldavia Class pune la dispozitia oaspetilor sai pentru clipe de rasfat si relaxare o sauna si un jacuzzi. Locatia este perfecta si pentru familiile cu copii, aceasta avand amplasat un loc de joaca pentru cei mici. Tot ideale pentru relaxare si clipe unice petrecute alaturi de cei dragi sunt: foisorul acoperit, balansoarul si locul pentru gratar. Turistii nu trebuie sa isi faca griji in privinta masinii, deoarece o pot parca gratuit chiar in fata vilei, parcarea fiind supravegheata video.

Pana in data de 20.12.2018, pretul unei nopti de cazare in aceasta unitate este de 350 lei/ noapte. Cu toate acestea, perioada minima de cazare este de doua nopti. Intrarile se pot face zilnic incepand cu ora 15.00 si iesirile pana in ora 11.00, in limita locurilor disponibile.

Pentru informatii suplimentare privind cazarea, date de contact, galerie de imagini se poate accesa pagina web a vilei, www.moldaviaclass.ro. Hai si tu la Vila Moldavia Class sa te convingi ca doar aici, eleganta isi spune cuvantul.

You may also like...