Vila Moldavia Best – Cazare de trei stele în stațiunea Slănic Moldova

Cazare Slanic Moldova la Moldavia Best

Pentru cei care doresc să se relaxeze câteva zile profitând de minunățiile naturii, de munte și de izvoarele minerale, stațiunea Slănic Moldova este un mediu foarte potrivit.

Există o mulțime de locuri unde te poți caza atunci când te afli în stațiunea Slănic Moldova, numită și “Perla Moldovei”. Dacă dorești ca șederea ta să merite, încearcă să te cazezi în unul dintre apartamentele vilei Moldavia Best, o unitate de cazare de patru stele, pentru a profita la maximum de vacanța ta. Apartamentele sunt călduroase, primitoare și confortabile, ideale pentru cazare Slănic Moldova.

Indiferent că ești în vacanță singur, cu prietenii sau cu familia, un astfel de apartament este în măsură să răspundă nevoilor tale.

Uneori, cei care intenționează să viziteze Slănic Moldova alocă doar câteva zile pentru vacanța lor sau un singur weekend. Cu toate acestea, își dau seama că au nevoie de cel puțin o săptămână pentru a se bucura pe deplin de șederea lor. Din acest motiv, șederea în apartamentele vilei este perfectă pentru a te bucura pe deplin de tot ceea ce oferă zona.

Cazarea aici este o bază excelentă pentru a explora frumusețea naturală uimitoare a zonei care este împrejmuită de pădurile de fagi și brazi, bogată în izvoarele sale de ape carbonate, bicarbonatate, ușor sulfuroase, clorate, sodice, hipertonice, hipotonice și oligominerale, izvoare descoperite încă din anul 1801.

Stațiunea se aglomerează în special iarna deoarece multe persoane vin aici pentru a experimenta frumusețea munților îmbrăcați în zăpadă. Sezonul de schi este ideal pentru iubitori iar pârtia Nemira este la mare căutare. Nici vara nu este un moment neadecvat de a vizita stațiunea. Natura are atât de multe de oferit și în acest anotimp. Verdeața, vederile superbe și liniștea perfectă se numără printre principalele beneficii ale șederii în această stațiune.

Vila Moldavia Best cuprinde 6 apartamente spațioase, cu dormitor, zonă de luat masa, living, bucătărie, baie, baie de serviciu și  balcon. Oaspeții își pot petrece timpul liber în zona de jacuzzi și la saună, pot pregăti un grătar, se pot relaxa în balansoar sau în foișor sau își pot privi copiii cum se joacă în spațiul special amenajat pentru ei.

Prețul unei nopți de ședere la Moldavia Best, valabil până la data de 20.12.2018 este de 350 lei/noapte. Acest tarif include cazarea unui număr maxim de 2 adulți și un copil de până la 6 ani într-un apartament. Prețul folosirii unui pat suplimentar, cum ar fi canapeaua din living, este de 50 lei/ noapte. Apartamentele se închiriază pe o perioadă minimă de două nopți. Mai multe detalii despre Vila Moldavia Best, localizare, imagini, date de contact găsești pe site-ul vilei, www.moldaviabest.ro.

You may also like...