Unde poți obține permisul auto în Iași?

Dacă ești din Iași și îți dorești să obții permisul de conducere care îți va deschide perspective noi în viață sau un atestat auto profesional care să te ajute să profesezi în anumite domenii, poți apela la Școala de șoferi „Sigur la Volan” din Iași unde ești doar la un pas distanță de a obține ceea ce dorești.

De la data inaugurării din anul 1998, Şcoala Auto „Sigur la Volan” a deservit cu mult succes un număr impresionant de cursanţi. Profesionalismul desăvârșit al întregii echipe este cel care iese în evidență zi de zi în activitățile de pregătire ale cursanților.

Situată pe Șoseaua Bucium, numărul 3 la etajul 1, în incinta Service Automobile, școala oferă posibilitatea de pregătire la standardele Uniunii Europene în vederea obţinerii permisului de conducere auto pentru categoriile: AM, A1, A2, A, C, CE, C1, C1E, B, B1, BE, D, DE, TR și în vederea obținerii atestatului auto cum ar fi: atestat persoană desemnată, atestat șofer de taxi, atestat profesor de legislație rutieră, atestat șofer transport de marfă, atestat șofer transport persoane, atestat instructor auto, atestat A.D.R, atestat transport agabaritic.

Pe lângă profesionalismul ireproșabil de care dau dovadă, reprezentanții școlii știu că una dintre cele mai importante componente ale oricărei activități de învățare sunt atmosfera, confortul și dotările sălilor de curs. Astfel sălile de curs sunt moderne și sunt dotate cu sisteme informatice performante, sisteme audio-video și proiectoare.  Toate acestea oferă posibilitatea de o însușire cât mai bună a  cunoștințelor auto.

Această școală de șoferi Iași dispune de o flotă impresionantă de mașini de mărci diferite, camioane, autobuze, autovehicule, motociclete dar și mașini cu cutie hidramată sau mașini pentru drifturi.

Profesorii și instructorii auto care fac parte din echipa „Sigur la Volan” dețin o vastă experiență în domeniul rutier și dau dovadă de răbdarea necesară pentru ca fiecare cursant în parte să dobândească tainele șofatului și ale legislației rutiere cât mai profund.

Cursurile de legislație rutieră se pot urma pe o perioadă nedeterminată, pentru atâta timp cât este necesar încât viitorul participant la trafic să fie cât mai bine pregătit.

Cei mai tineri trebuie să cunoască faptul că, cursurile pot începe cu 3 luni înainte ca ei să împlinească vârsta prevăzută de lege. Valabil pentru toate persoanele interesate este faptul că școala oferă gratuit o ședință pentru acei clienți care sunt indeciși dacă să urmeze sau nu cursurile auto.

Principalele promoții valabile în cadrul Școlii de șoferi „Sigur la Volan” Iași se pot viziona pe pagina web a școlii, www.atestate-scoala-iasi.ro dar nu doar atât ci și mai multe detalii despre școlarizare, atestate, chestionare, evenimente sau date de contact.

You may also like...