Alex Design Suceava producător LITERE VOLUMETRICE

Literele volumetrice vor scrie numele companiei sau ale unei instituții și reprezintă un mijloc foarte important de publicitate. Dacă sunt făcute în mod corespunzător, ele vor invita clienții să te viziteze și să devină oaspeții tăi pentru o lungă perioadă de timp. La fel ca semnătura unei persoane, numele companiei realizat din caractere volumetrice este reprezentarea și salutul firmei, afișate cu mândrie la sediul firmei sau punctele de lucru ale acesteia.

Alex Design din Suceava produce litere volumetrice (caractere) din diverse materiale, atât iluminate cât și neiluminate. De-a lungul timpului, compania a câștigat o mulțime de experiență în producerea unor astfel de litere.
De regulă, literele volumetrice sunt produse din plexiglas, module LED, sticlă acrilică, plastic, PVC, lemn, aluminiu.În cazul celor de la Alex Design, literele se produc astfel din:

  • Litere volumetrice din polistiren vopsite cu vopsea pe bază de apă
  • Litere volumetrice iluminate din interior cu ajutorul unor module LED
  • Litere volumetrice din komatex vopsite sau colanțate
  • Litere volumetrice tip HALOU, cu fața literei opacă, lumina proiectându-se pe perete sub formă de contur
  • Litere volumetrice cu tub neon modelat la cald

Literele rămân drăguțe și de încredere pentru o perioadă lungă de timp. Alex Design folosește module LED pentru a lumina literele, astfel iluminarea consumă de 10 ori mai puțină energie. Compania folosește numai module LED de înaltă calitate, rezistente la umiditate, cu luminozitatea strălucitoare, care poate lumina în mod uniform literele câmpului de lucru, făcându-l luminos și vizibil. Utilizarea modulelor LED face ca acest tip de publicitate să fie foarte economic.

Calitatea performanței depinde în mod direct de mâna maestrului, de experiența și acuratețea acestuia. Fiecare literă este un element separat în design și poate fi fie ca o bijuterie, fie ca un element străin care va strica impresia semnelor ca întreg, în cazul performanțelor de calitate slabe sau al încălcării tehnologiei de asamblare.

Preocupați de imaginea clienților lor precum și de cea a companiei, cei de la Alex Design sunt foarte responsabili față de calitatea produselor create. Iar dacă la una din fazele de testare a fost detectat un defect care nu poate fi corectat în această etapă – nu îl maschează, deoarece defectul latent se manifestă după o anumită perioadă de utilizare în medii exterioare.


www.tot-design.ro


You may also like...