TOP DEFENDER – Furnizor național de bocanci de protecție

bocanci de protectie

Bocancii de protecție fac parte din cadrul echipamentelor de protecție și sunt fabricați din material dur care rezistă împotriva forței, căldurii și tuturor celorlalte elemente pentru a oferi o bună protecție a picioarelor la locul de muncă.

Dacă lucrezi în domeniul construcțiilor sau într-o serie de alte profesii periculoase, este important să te gândești să investești într-o pereche de bocanci de siguranță.

Bocancii ieftini sunt adesea neeconomici deoarece nu sunt fabricați la standarde excelente și pot ușor să se deteriorate și să se uzeze după scurt timp, deoarece nu sunt făcuți să reziste. Bocancii de calitate durează mult timp și îți pot menține picioarele  în siguranță multă vreme.

Dacă ești în căutarea confortului și a protecției picioarelor, găsești bocanci de protecție de calitate superioară în magazinul online www.topdefender.ro.

Top Defender este un specialist în ceea ce privește distribuția de echipamente pentru protecția muncii printre care se numără și încălțămintea de protecție. Articolele comercializate pe site sunt importate din comunitatea europeană fiind în conformitate cu cerințele esențiale de securitate și sănătate, iar acestea sunt protejate de un sistem avantajos de restituri și reclamații.

Reprezentanții magazinului oferă oricând consultanță pentru selectarea celor mai inspirate produse care pot completa siguranța și protecția la locul de muncă. 

În ceea ce privește livrarea produselor, Top Defender poate livra atât prin intermediul rețelei proprii în municipiul Suceava și în localitățile limitrofe dar și prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent Cargus într-un timp cât mai scurt. Comenzile ce depășesc valoarea de 1190 lei se livrează gratuit prin curier oriunde în țară, iar comenzile din Suceava se livrează tot gratuit indiferent de valoarea comandată.

Clientul poate returna produsul  comandat  în termen de 10 zile de la livrarea sa doar dacă articolul nu a fost folosit și se returnează în ambalajul original însoțit de toate accesoriile aferente. În acest caz, costul de retur și curier este suportat integral de client.

Purtarea bocancilor de protecție într-un mediu de lucru ostil prezintă numeroase avantaje printre care putem enumera: sunt impermeabili, protejează împotriva pericolelor electrice, au rol în absorbția șocurilor și prezintă rezistență la alunecare și la căldură.

În magazinul online www.topdefender.ro găsești 82 de perechi de bocanci de protecție cu prețuri între 67 lei și 635.33 lei, fără TVA.

Bocancii de protecție SC-03-007 Ankle 01 au prețul de 67 lei fără TVA, sunt realizați din piele stratificată, au talpa antiderapantă și rezintentă la uleiuri, fața impermeabilă și absorb șocurile din zona călcâiului.

Bocanci de protectie SC-03-007 ANKLE 01

Bocancii de protecție Black Knight TPU Ankle S3 au prețul de 156,42 lei, preț fără TVA, au bombeu și lamelă antiperforare din oțel, talpă TPU rezistentă la acizi și carburanți, fețe din piele.

Bocanci de protectie Black Knight TPU Ankle S3

Bocancii de protecție Cerbiatto S3 HRO SRC au prețul de 313,54 lei, preț fără TVA și sunt realizați din material compozit și talpă interioară anti-străpungere, talpă din PU/ cauciuc impermeabilă, antistatică, anti-alunecare, rezintentă la uleiuri, absorbție a șocurilor la nivelul călcâiului, față din piele respirabilă și elemente reflectorizante pentru vizibilitate crescută.

Bocanci de protectie Cerbiatto S3 hro src

Încălțămintea adecvată este esențială pentru siguranța și confortul picioarelor. Achiziționează bocanci de calitate și află informații importante despre aceștia vizitând www.topdefender.ro/7-bocanci-de-protectie.

You may also like...