Panouri solare Suceava la prețuri avantajoase

panouri-solare-suceava

Un panou solar este un dispozitiv care este folosit pentru a absorbi energie de la soare pentru a genera căldură, energie electrică sau apă caldă. Singura materie primă pentru aceste panouri solare este soarele. Cu cât este mai mare energia produsă de soare, cu atât este mai mare energia electrică generată. Panourile solare sunt utilizate în multe gospodării din lume datorită multiplelor avantaje pe care le dețin.

Un avantaj foarte important al utilizării panourilor solare este faptul că acestea nu emit gaze. Panourile nu emit fum, metale chimice sau metale grele care pot fi factori de risc pentru sănătatea umană. Panourile solare sunt prin urmare ecologice în comparație cu arderea combustibililor fosili care pot genera energie.

Singurele costuri suportate în cazul panourilor solare sunt cele aferente achiziției și instalării. Odată ce instalarea a fost făcută, energia este gratuită iar panoul nu necesită întreținere regulată sau combustibil pentru a funcționa.

Panourile solare sunt durabile. Acest lucru se datorează faptului că în dispozitiv nu există componente în mișcare. Acest lucru reduce șansa de a fi distruse. Este posibil să utilizezi un panou solar pentru o perioadă foarte lungă de timp fără a trebui să achiziționezi altul, studiile estimând că un astfel de panou poate dura mai mult de zece ani.

Se pot achiziționa panouri solare din inox cu capacitatea de 150, 200 și 250 litri care au funcția de a asigura apa caldă necesară din magazinele specializate din județul Suceava.

Aceste panouri solare nepresurizate folosesc energia verde la un randament ridicat și reprezintă o investiție inteligentă cu amortizare rapidă, putând să furnizeze 60-70% din necesarul de apă caldă menajeră anual. După instalare, panourile nu consumă nimic din punct de vedere energetic iar costurile de întreținere sunt infime.

Panourile solare funcționează pe baza conversiei radiației termice în căldură prin termo-șifonare și se bazează pe circuitul natural al apei reci, care în urma încălzirii se ridică în rezervorul de acumulare. Acest rezervor este realizat din oțel inoxidabil și garantează calitatea apei. Izolația sa este făcută cu spumă poliuretanică de 50 mm grosime, fapt care garantează pierderi minime de temperatură, chiar și în nopțile mai răcoroase.

Tuburile din sticlă borosilicată conțin pereți dubli vidați, nu acumulează impurități și sedimente, au o rată ridicată de absorbție a razelor soarelui de circa 93%, un grad mic de reflexie de 6% și un coeficient de pierdere de aproximativ 0.06 W/m2. Tuburile prezintă rezistență mare la șocuri termice, la presiuni ridicate și la grindină.

 

Prețul panourilor solare cu capacitatea de 250 litri și cu 30 de tuburi este de 2350 lei iar prețul celor cu capacitatea de 200 litri și cu 24 de tuburi este de 2007 lei.

You may also like...