Nord Electric, firmă producătoare de uși de garaj – Suceava

Usi de garaj

Simion Tihan, prin societatea Nord Electric Suceava, produce, vinde și montează de peste 10 ani uși de garaj sau industriale.

Dacă stai la curte și vrei să renovezi sau dacă îți vei construi o casă, vei avea nevoie de o ușă de garaj, iar soluția cea mai bună este ușa de garaj secțională de la Nord Electric. Acestea economisesc spațiul prin deschiderea lor pe verticală și izolează fonic și termic datorită panourilor tip sandwich cu tablă din oțel zincat și spumă poliuretanică. De asemenea sunt rezistente, sigure și ușor de manevrat datorită automatizării. Puteți alege dintr-o gamă de culori variată, astfel ușile se pot asorta cu ferestrele sau cu nuanța casei. Acestea se vor fabrica la dimensiunile cerute de client și puteți alege din următoarele accesorii: geamuri din plexiglas, panou vitrat, ușă pentru acces pietonal, motor electric pentru acționare automată cu telecomandă a ușii de garaj, cititor de coduri pentru acces, etc.

Tot de aici puteți achiziționa uși industriale pentru închiderea spațiilor comerciale de dimensiuni foarte mari. Acestea pot fi cu panouri pline sau cu panouri vitrate de diferite culori, acționate manual sau automatizat. Puteți alege și aici din accesoriile menționate mai sus.

În afară de ușile de garaj și ușile industriale, Nord Electric mai produce și instalează și: automatizări, porți, parking management, bariere automate, stâlpi retractabili, videointerfoane, rampe de egalizare, obturatoare termice, uși rapide din PVC, perdele PVC, sisteme pentru parcare individuală și scări interioare. Pentru a veni în sprijinul clienților, dl Simion Tihan oferă servicii complete precum: măsurători și antecalculatii, consultanță gratuită, transport și montaj, garanție pentru montaj și pentru produse alături de service și piese de schimb.

Pe site-ul www.tihan.ro veți putea găsi toate informațiile cu privire la produsele și serviciile oferite. Veți vedea că aceștia montează și bariere automate ce sunt concepute pentru închiderea spațiilor private sau a parcărilor în scopuri industriale sau rezidențiale. Au mărimi de la 3m la 8m. Cât despre automatizările pentru porți batante, acestea oferă un confort deosebit eliminând efortul uman, funcționând doar prin apăsarea unui singur buton.

Ușile de garaj în nuanțe de mahon, nuc, stejar auriu și alb sunt foarte elegante,mai ales dacă garajul are ieșire lângă fațada casei și sunt sigure, ușor de instalat și întreținut și cel mai important probabil, sunt la un preț convenabil.

Dacă sunteți în căutarea unei uși de garaj, atunci dl Simion Tihan – Nord Electric Suceava va fi o alegere foarte înțeleaptă datorită experienței acestuia, dar și a profesionalismului de care dă dovadă. Accesând site-ul www.tihan.ro puteți vedea o multitudine de poze cu lucrările acestora, lucrări ce demonstrează profesionalismul, dar totodată pot fi și surse de inspirație pentru dumneavoastră.

DATE DE CONTACT

SC NORD ELECTRIC SRL
Str. Aleea Teilor 27, Fălticeni, jud. Suceava

Mobil: 0744 78 36 69 (vânzări)
Mobil: 0744 51 48 48 (vânzări+tehnic)

E-mail: nordelectric@tihan.ro
Web: www.tihan.ro

You may also like...