Tendințe în alegerea florilor pentru nuntă în 2018

decoratiuni nunta suceava

Ziua nunții tale este una dintre cele mai importante zile ale vieții tale. Este firesc să dorești să arăți radiant și unic în această zi specială. În afară de rochia de mireasă și de accesorii, florile vor juca un rol major în modul în care organizezi întregul eveniment.

În anul 2018, designul floral este recunoscut și prezentat ca o artă pe care oamenii o doresc și o iubesc. În încercarea de a-și face nunțile cât mai frumoase și mai romantice, miresele cer artă florală.

Culoarea anului 2018 – Ultra Violet

Ultra violet este culoarea anului pentru flori și nu numai. În prezent, culoarea este puternic prezentată în buchetele de mireasă, elementele de centru și pereți vii. Aceasta este o nuanță plină de farmec și regalitate care va face orice aranjament floral să arate unic. Orhideele, trandafirii și hortensiile sunt disponibile în această nuanță glamour, care a contribuit cu multă popularitate în acest an. Dar, florarii oferă o mulțime de alte tipuri de flori violet, care arată remarcabil de exotic în această nuanță unică.

Modele minimaliste

Minimalismul este probabil cea mai mare tendință a anului. Mulți florari de nunți pledează pentru aranjamente florale simple în două sau două tonuri sau cu maxim două tipuri diferite de flori. Aceste modele includ aranjamente rare, cu caracteristici independente, elemente grafice și repetiții de culoare. Unele modele simple sunt evidențiate cu vase clare, simple, în timp ce altele prezintă florile. De exemplu, este popular pentru designeri să creeze aranjamente care sunt agățate, care plutesc sau care sunt aranjate în coroane circulare sau în grupuri.

Flori de nuntă tradiționale

Trandafiri, orhidee, dalii sunt flori tradiționale pentru nunți care sunt atât de îndrăgite în acest an. Miresele folosesc aceste flori pentru a reda aspectul grădinii. Pentru multe mirese, aceaste flori îmbunătățesc atmosfera romantică. Aceste flori sunt tradiționale, dar sunt folosite într-o manieră modernă, minimalistă.

Surprinzător, dalia este de asemenea o alegere trendy ca floare pentru nunțile diîn 2018. Cu ani în urmă era considerată o alegere de modă veche, dar mireasa de astăzi este gata să experimenteze. Daliile sunt spectaculoase și vin într-o gamă de culori minunate.

Flori de nuntă în tonuri de cupru

Cupru este o altă culoare strălucitoare, care sigur va evolua în 2018. În timp ce nu vei găsi exact flori  cupru colorate, există flori care se apropie de acest ton.

Flori precum bujori, ranunculus, flori de piersic, dalii, gladiole, trandafiri de grădină și așa mai departe sunt disponibile în tonuri de cupru. Când sunt acompaniate de o rochie de mireasă albă, aceste flori adaugă un anumit șic și fler aspectului miresei.

Consultă un designer florar specializat cu privire la modul de a asocia florile cu restul elementelor specifice nunții. Pentru nuntă Suceava, echipa celor de la Floral Design va face cele mai îndrăgite și mai ochioase decorațiuni. Floral Design poate furniza florile potrivite și poate să  decoreze sala nunții tale în sincronizare cu cele mai recente stiluri și decorațiuni.

You may also like...