Tabla pentru acoperiș Rufster – Tot timpul în vârful preferințelor

Dacă acoperișul tău trebuie înlocuit, de ce nu iei în considerare un acoperiș din tablă tip țiglă metalică? Mulți oameni folosesc acest material pentru acoperișuri pe casa lor și le satisface bine nevoile. Țigla metalică reprezintă un stil popular de acoperiș pentru clădirile de toate tipurile. Acoperișurile metalice pot costa mai mult decât alte tipuri de acoperișuri inițial, dar costurile se plătesc singure în timp.

modele tigla metalica Rufster

Acoperișurile metalice sunt disponibile în stiluri deosebite care permit fiecărei persoane să aleagă ceea ce dorește. Poți găsi acoperișuri metalice în mai multe culori și modele diferite. Unele modele sunt elegante și sofisticate, în timp ce altele sunt tradiționale și clasice. Depinde doar de tine să alegi materialul potrivit pentru nevoile tale.

Un acoperiș din țiglă metalică este puternic și durabil, așa că îl poți instala pe casa ta fără griji. Materialul este rezistent la vânt, rezistent la foc și poate rezista la multe alte tipuri de daune la care un alt tip de acoperiș nu rezistă. Acoperișul metalic este acoperișul perfect pentru a te simți protejat.

Țigla metalică este unul dintre materialele cu cea mai mare durabilitate, nu are nevoie de întreținere și poate fi achiziționată din multe locuri.

Rufster, marca înregistrată a societății Olint Com SRL din Rădăuți, județul Suceava comercializează 4 tipuri de tablă pentru acoperiș cu greutate redusă și cu aspect estetic plăcut.

Cele 4 modele oferă o protecție superioară care durează o viață întreagă.

Țigla metalică Celesta se aseamănă destul de tare cu țigla ceramică, are un aspect mai masiv grație geometriei optimizate, este proiectată cu un canal capilar pronunțat, acesta conferindu-i eleganță.

Țigla metalică Nova imită destul de bine țigla Mediteraneeană, este plină de rotunjimi simetrice alternante și este confecționată în așa fel pentru a-și păstra echilibrul dintre practic și estetic.

Țigla metalică Terra prezintă o eleganță robustă asemănătoare stilului arhitectural Gotic. Profilul se adaptează perfect clădirilor noi dar și celor vechi, datorită caracterului nobil pe care îl are. Formele sale reliefate ies în evidență iar ansamblul atrage atenția.

Țigla metalică Aqua 3D are un aspect elegant, este la modă și se pretează foarte bine oricărui proiect de acoperiș. Nota dinstinctivă a acestui model de țiglă o constituie decupajul pe contur a muchiei primului și ultimului pas.

Toate profilele sunt disponibile într-o gamă bogată de culori, atât lucioase cât și mate, iar în funcție de tipul stratului final, pot beneficia de 10, 15 sau 30 de ani de garanție.

You may also like...