Suceava si imprejurimi

Majoritatea partenerilor nostri de afaceri sunt firme locale, din Suceava, Radauti, Gura Humorului, Falticeni, Campulung Moldovenesc si Vatra Dornei. Am ajuns sa cunoastem foarte bine aceasta zona, in care ne desfasuram activitatea, stim foarte bine cine si ce face in multe multe domenii.

Avand in portofoliu un numar de peste 200 de clienti din Suceava si imprejurimi, avand o experienta de viata de peste 32 de ani locuiti in aceasta zona, putem spune ca suntem familiarizati cu zona judetului Suceava. Aceasta familiarizare este foarte importanta, deoarece atunci cand decizi sa iti promovezi afacerea online, este foarte bine sa stii care iti este concurenta, care sunt cuvintele cheie pe care ar trebui sa incerci sa te pozitionezi in fata pentru a castiga clienti.

Internetul functioneaza ca o realitate economica paralela: sunt firme importante care inca isi realizeaza activitatea numai offline, ignorand mediul online. Din acest motiv, pe respectivele segmente de piata, au aparut online alti jucatori, specializati la randul lor, dar care sunt invizibili aproape in economia stradala.

Noi, la SANNET, credem ca este optim ca strategia de promovare sa fie consistenta atat online, cat si offline.