Şcoala de şoferi Auto Ungurean oferă reduceri de Crăciun

Să alegi o şcoală de şoferi profesională cu instructori cu experienţă şi răbdare este un proces foarte important în momentul în care te-ai decis să încerci obţinerea permisului de conducere.

Din Suceava, se remarcă şcoala de şoferi Auto Ungurean. Cei de la Auto Ungurean au o echipă experimentată şi promptă, ce îţi stă la dispoziţie pe întreaga durată a şcolarizării. Echipa celor de la Auto Ungurean este formată din 5 membri în momentul de faţă, cu persoane de la 27 până la 52 de ani.

Aceştia au în dotare autoturisme uşor de condus, dotate cu tot ce este necesar, astfel încât cursanţii să poată beneficia la maxim din fiecare oră de condus. Pe lângă partea practică, eşti nevoit să ştii şi teoria atunci când înveţi să conduci, astfel că, cei de la Auto Ungurean îţi pun la dispoziţie o sală proprie de legislaţie din care să poţi învăţa şi exersa pentru examen.

Auto Ungurean este şcoala de şoferi potrivită din Suceava pe care să te bazezi în obţinerea permisului de conducere de categoria B.

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie

  • Dacă eşti interesat să te înscrii la cursuri pentru permisul de conducere la şcoala de şoferi Auto Ungurean, va fi necesar să prezinţi un buletin şi să oferi un avans. Pe parcursul cursurilor de obţinere a permisului vor fi întocmite şi actele pentru dosar.
  • Pentru înscriere va fi necesar să dovedeşti că eşti apt din punct de vedere medical, cât şi psihologic.
  • Pentru înscirere va trebui să fi împlinit vârsta de 18 ani. Cu toate acestea poţi începe cursurile cu 3 luni înainte de împlinirea vârstei.
  • Minimul duratei de şcolarizare este de 4 săptămâni.
  • Maximul duratei de şcolarizare este de 6 luni.
  • De îndata că îţi este întocmit dosarul pentru examinare, acesta este valabil pe o perioadă de 1 an de zile de la data finalizării şcolarizării.

Unde găseşti şcoala de şoferi Auto Ungurean?

Şcoala de şoferi Auto Ungurean poate fi găsită pe strada Ion Gheorghe Sbierea, numărul 25 B, în oraşul Suceava. Programul acestora este de luni până vineri de la ora 08:00 la 17:00.

Dacă doreşti să fii la curent cu toate noutăţile acestora, urmăreşte-le pagina de Facebook.

OFERTĂ DE CRĂCIUN : Şcoala de şoferi Auto Ungurean oferă o promoţie specială în această perioadă. De pe 12 decembrie până pe 15 ianuarie, beneficiezi de un preţ special de 1300 de lei cu totul inclus la cursuri pentru obţinerea permisului de categorie B.

You may also like...