RONEX se remarcă prin piese de mobilier din lemn masiv unice și desăvârșite

Mobila dormitor din lemn masiv

Lemnul de stejar și mobilierul din stejar au o istorie lungă și venerabilă unul cu celălalt. Acest lemn special este un favorit al tâmplarilor și al producătorilor de mobilă de secole. Unele dintre cele mai frumoase dormitoare și alte obiecte de mobilier de uz casnic din lume au fost realizate din acest lemn versatil și frumos, apropo.

Stejarul este lemnul preferat pentru confecționarea de articole de mobilier fine aproape în toată lumea. Faptul că unele dintre aceste articole au sute de ani și încă arată la fel de bine ca în ziua în care au fost făcute spune ceva despre acest material versatil și durabil.

Ronex Prod este un important producător din București specializat în confecționarea și modelarea acestui lemn rezistent, frumos și gros, care reușește să creeze piese de mobilier de o calitate și o frumusețe extrem de fină, comercializată atât pe plan intern cât și pe plan internațional.

Mobilierul produs de Ronex este un amestec de frumusețe atemporală și rafinament. Cunoscut pentru aspectul său la modă, rămâne o piesă de frumusețe atemporală pentru multe generații viitoare. Oferă o căldură senină și contribuie la confortul oricărei case. Din acest motiv este utilizat în multe case pentru a îmbunătăți decorul camerelor.

Mobilierul este caracterizat de design extrem de funcțional care reușește să  răspundă diferitelor nevoi ale unui utilizator. Indiferent că este vorba despre o masă contemporană, o vitrină sau un pat, design-ul mobilierului creat de Ronex va face o impresie profundă pozitivă oricui.

Producătorul construiește cu seriozitate mobilier cu aspect frumos, care este ispititor și care are capacitatea de a farmeca ambianța în cel mai unic mod. Astfel, Ronex produce mobilă pentru dormitor, bucătărie, hol, living, dining, birou, cramă, bar, restaurant sau horeca, în stil clasic, industrial, contemporan și modern, în serie sau la comandă.

Lemnul de stejar este procesat cu ajutorul tehnologiilor moderne de către meșterii companiei. Elementele tradiționale românești corespund trăsăturilor aferente mobilierului realizat în statele importatoare.

Finisajele manuale sunt lucrate în stil antichizat, pe bază de ceară solidă sau ulei, iar acești factori conferă unicitate produselor și atractivitate.

Mobila Ronex se pretează foarte bine atât în vile, case, apartamente,  garsoniere, birouri,  baruri, restaurante, crame, vinoteci sau în pub-uri, oriunde există un spațiu care trebuie personalizat și accesorizat cu mult bun gust. În orice loc amplasat, mobilierul Ronex contribuie la o atmosferă primitoare, elegantă și specială.

Vizitează site-ul companiei www.ronexprod.ro pentru a vedea gamele de mobilier disponibile și pentru a te inspira în amenajarea spațiului dorit.

You may also like...