Reumatolog bun Suceava

Reumatologia este acea ramura a medicinii care se ocupa cu depistarea, diagnosticarea, tratarea si recuperarea bolnavilor cu suferinte non-chirurgicale ale aparatului locomotor sau cu alte cuvinte spus ea se ocupa de diagnosticul si ingrijirea bolilor si tulburarilor functionale ale tesuturilor conjunctive si ale sistemului musculoscheletal.

Maladiile care se numara printre aceste suferinte, pentru care este necesar controlul din partea unui medic specialist reumatolog bun sunt:

 • poliartrida reumatoida,
 • artropatiile,
 • spondilartritele,
 • osteonecroza,
 • ingrosarea pielii din cadrul sclerozei cutanate,
 • fenomenul Raynaud care reprezinta albirea,
 • inrosirea si invinețirea extremitatilor la frig,
 • boli osoase metabolice,
 • boli reumatice infectioase precum boala Lyme sau artrita sifilitica,
 • reumatisme degenerative,
 • bolile metabolice, precum guta.

Este important ca atunci cand simtim ca apar dureri sau tumefacții articulare, dureri musculare insotite sau nu de scaderea fortei musculare, observam  eruptii la nivelul fetei sau la nivelul trunchiului, sa apelam la un reumatolog care sa ne consulte si eventual sa ne prescrie medicamentatia necesara.

Ca doctor reumatolog bun in Suceava, o gasim pe Dr. Bărbunc Cristina, din cadrul cabinetului de reumatologie Coramed, de pe strada Morii nr.12, cu ajutorul careia puteti beneficia de cele mai bune tratamente in tratarea bolilor reumatologice.  Specialitatea sa include evaluarea complexa a pacientului,  prin  analize de laborator de hematologie, imunologie si autoimunitate, radiografii, punctie articulara si examen citologic al lichidului articular.

In majoritatea cazurilor, evaluarea este complexa, multidisciplinara, avind in vedere caracterul sistemic, generalizat, al multor afectiuni autoimune si prezenta unor probleme medicale complexe la grupa de virsta afectata.

Printre mijloacele terapeutice utilizate de catre doctorul specialist Bărbunc enumeram:  tratament medicamentos (antiinflamatoare steroidiene si non-steroidiene, antialgice, decontracturante, terapii modulatoare imunologice, tratament antiresorbtiv osos in osteoporoza), proceduri de recuperare (ultrasunete, curenti, flux magnetic, masaj, kinetoterapie), terapii complementare, cu efect benefic dovedit in suferinta artrozica (acupunctura, homeopatie, fitoterapie).

Asadar, daca doriti ajutor medical din partea unei echipe tinere, ce isi doreste sa ofere solutii pacientilor printr-o abordare noua si profesionala, treceti cu incredere pragul cabinetului de la Policlinica Coramed Suceava. Daca doriti sa consultati preturile practicate pentru serviciile medicale oferite, accesati pagina web a cabinetului.

DATE DE CONTACT

Suceava, Str. Morii nr.12
Telefon fix: 0230 510 146 
Mobil: 0754 555 225
E-mail: contact@coramed-suceava.ro
Website: www.coramed-suceava.ro

You may also like...