Restaurant Conacul Zăiceşti Botoşani – redescoperă atmosfera secolului trecut

Situat la 7 km de Botoşani, în localitatea Zăiceşti, veţi găsi Pensiunea Restaurant Conacul Zăiceşti, unitate care în trecutul apropiat, mai exact în secolul al XIX-lea, a fost reşedinţa unor mari boieri de-ai locului. Astăzi, locaţia este foarte apreciată datorită restaurantului său tradiţional.

Restaurantul este una dintre principalele atracţii ale conacului, mulţi turişti şi localnici apreciind locaţia în mod deosebit, în primul rând pentru preparatele culinare tradiţionale româneşti servite aici, dar şi pentru atmosfera de sfârşit de secol trecut resimţită în întreg localul.

Restaurantul are 3 zone tematice:

Restaurant Botosani

Salonul Verde

Zona 1: Salonul verde cu o capacitate de 60 locuri, cu decorul care transpune epoca dantelelor scrobite, a corsetelor, a lornioanelor şi a umbreluţelor ce apărau de soare. Aici te poţi bucura de un ceai sau o cafea, servite lângă şemineu şi poţi admira stampele de epocă.

Restaurant Botosani

Separe-ul auriu

Zona 2: Separe-ul auriu este destinat persoanelor care doresc puţină intimitate, pentru discuţii sau cine romantice, departe de urechile şi ochii iscoditori, pentru momente intense de linişte şi tihnă.

Restaurant Botosani

Cerdac

Zona 3: Cerdacul, cu o atmosferă mult mai vioaie, care poate găzdui aproximativ 70 de persoane. Este preferat pentru seri cu prietenii, petreceri stropite cu vinuri bune şi rafinate, cu bucate alese pregătite de maeştrii bucătari.

Pensiunea Restaurant „Conacul Zăiceşti” Botoşani este locul ideal de petrecere a timpului liber, pentru cine romantice sau de afaceri, de sărbătorit zile de naştere sau de nume, pentru evenimente private, pentru organizat nunţi, botezuri şi petreceri tematice.

Date de contact

Adresa: Str. principală nr. 172, Comuna Zăiceşti, jud. Botoşani

Telefon: 0755 400 207, 0755 400 328

E-mail: contact@conaculzaicesti.ro

Website: https://www.conaculzaicesti.ro

You may also like...