Reduceri de 15%-25% la mobilă lemn masiv pentru living, dining și dormitor

Magazinul online www.ronexmag.ro comercializează mobilier din lemn masiv de stejar fabricat de RONEX  București, un mobilier elegant, de înaltă calitate.

Ansamblu living/dining Atlanta

Ronex Producție SRL înseamnă tradiție și eleganță în fabricarea de mobilier pentru casă și HoReCa, atât în serie cât și la comandă. Mobilierul realizat poate fi în stil clasic, contemporan și modern. Elementele tradiționale românești corespund trăsăturilor specifice mobilierului fabricat în țările importatoare.

Produsele prezintă unicitate și sunt foarte atrăgătoare datorită finisajelor manuale lucrate în stil antichizat, pe bază de ceară solidă sau ulei.

În fabrica celor de la RONEX se realizează o gamă variată de mobilier pentru dormitor, living, dining, bucătărie, camera de zi, birou, cramă, bar, restaurant și hotel.

Cu toate acestea, magazinul online www.ronexmag.ro comercializează doar mobilier pentru dormitor și mobilier pentru living și dining.

În prezent, în magazin există o promoție disponibilă de 15% reducere de preț la gamele de mobilier Atlanta și Fantasy.

Gama de mobilier Atlanta cuprinde atât mobilier pentru dining și living cât și mobilier pentru dormitor.

În continuare vom da câteva exemple de piese mobilier din gama Atlanta care pot compune un dormitor:

  • Pat lemn masiv Atlanta pentru saltea 160×200 cm

Acest pat se poate achiziționa la prețul de 2193 lei. Prețul său înainte de promoție era de 2580 lei. Obiectul de mobilier este confecționatdin lemn masiv cu finisaj periat și patină gri. Cele două tăblii din față și din spate sunt tapițate cu material textil ignifugat, de culoare crem. Somiera este inclusă în prețul patului.

  • Noptieră 2 sertare Atlanta 55/55/55 cm

Prețul redus al acestei noptiere este de 569 lei. Prețul său inițial a fost de 670 lei. Noptiera este realizată din lemn masiv cu finisaj periat și patină gri cu uși acționate cu glisiere metalice cu sistem de închidere cu amortizare.

  • Comodă 6 sertare Atlanta 140/44/80 cm

Această comodă încăpătoare are momentan prețul de 2091 lei, fiind redusă de la prețul de 2460 lei. Ea este confecționată din lemn masiv cu finisaj periat și patină gri, având sertarele acționate de glisiere metalice cu sistem de închidere cu amortizare.

  • Comodă TV 2 uși Atlanta 140/40/55 cm

Această comodă TV are prețul de 1207 lei, fiind redusă de la prețul de 1420 lei. Ea este fabricată din lemn masiv cu finisaj periat și patină gri, având ușile acționate cu balamale aruncătoare cu sistem de închidere cu amortizare.

mobila din lemn masiv pentru dormitor Atlanta

Consultă și tu ofertele tentante de preț din magazinul online www.ronexmag.ro/promotii pentru a-ți mobila casa într-un stil elegant și aparte.

You may also like...