Recomandare de vacanţă la munte în 2023

Recomandare de vacanţă la munte în 2023

Vara este oficial intrată în drepturi, iar după ce trec examenele naţionale (Bacalaureatul şi Evaluarea Naţională) putem pleca liniştiţi în vacanţă, la mare sau la munte. România este o ţară foarte diversă care oferă multiple variante de petrecere a concediilor în staţiunile de pe malul Mării Negre, în resort-urile din Delta Dunării sau în pensiunile turistice din staţiunile montane.

Înainte de a merge în vacanță, uneori este dificil să alegem tipul de cazare în care ne vom petrece câteva zile: apartament, cabană, hotel, saau pensiune, alegerea fiind vastă. Cu familia sau prietenii, în spații de cazare mai mult sau mai puțin dotate, cu decor autentic sau modern este necesar să alegem cea mai optimă soluție.

Soluția hotelieră este una dintre cele mai practice și confortabile. Acest tip de găzduire asigură servicii complete, iar oaspetele nu va trebui își facă griji pentru prea multe aspecte.

Slănic Moldova

Slănic Moldova

Hotelul Moldavia este situat în Slănic Moldova, o stațiune montană foarte plăcută și familială din judeţul Bacău care te va încânta cu priveliștea magnifică și cu superbele sale bogății naturale.

Poți ocupa una dintre cele 27 de camere confortabile și călduroase ale sale, cu balcon sau fără sau unul dintre cele 2 apartamente disponibile. Hotelul este amplasat chiar în centrul stațiunii, accesul către principalele atracții ale stațiunii fiind foarte facil.

În cadrul acestui hotel, totul este contemporan, rafinat și estetic. O atenție deosebită a fost acordată materialelor folosite în restaurarea clădirii, pentru a obține note de modernitate și tradiție. Odată cazat aici, vei fi sedus de arhitectura clădirii, de frumusețea camerelor și de confortul oferit de către acestea.

Hotelul a fost introdus în circuitul turistic de curând. Totuși, clădirea în care este amplasat, datează de peste un secol, fiind la acea vreme una dintre cele mai luxoase vile din zonă. În ultimii 20 de ani, imobilul a servit Centrului de Perfecționare BankPost. Cu 2 ani în urmă, clădirea a fost preluată de către Familia Crețu, care a restaurat-o pentru a introduce în circuitul turistic ca și hotel alături de celealte 2 vile care le aparțin, Vila Moldavia Class**** și Vila Moldavia Best***.

Camerele sunt dotate cu baie proprie, au conexiune de internet wi-fi gratuit, minibar, cablu TV, televizor cu ecran plat, mobilier de calitate în stil clasic cu fronturi din lemn masiv.

Hotel Moldavia – O vilă boierească restaurată la standardele actuale este perfect pentru turiştii care caută autenticitate şi linişte dar și pentru cei care vor să exploreze zona, să parcurgă traseul turistic “300 de scări”, să se plimbe prin Parcul Central, să schieze pe pârtia de schi Nemira, să viziteze Cascada Slănicului, Cazinoul, Salina Târgu Ocna, Izvoarele Minerale, Cheile Slănicului, Biserica Catolică, Mănăstirea Sfântul Ștefan cel Mare, etc.

Botezată “Perla Moldovei”, stațiunea Slănic Moldova din județul Bacău asigură tratament pentru boli digestive, boli hepatobiliare, boli metabolice și nutriționale, boli ale rinichiului și urinare. Foarte mulţi bucureşteni vizitează frecvent staţiunea şi apreciază condiţiile de cazare şi relaxare din zonă.

Recomandare de vacanţă la munte în vara 2023

Slănic Moldova

Noi ne-am făcut bagajele şi rezervările, urmează să explorăm în scurt timp Slănic Moldova şi vom reveni cu un feedback important de la faţa locului.

You may also like...