Producător plasă de gard împletită în jud Suceava

Plasa gard împletită are numeroase utilizări în domeniul construcţiilor şi amenajărilor. Ea prezintă un grad extins de adaptabilitate, datorită multiplelor aplicații la care poate fi folosită. Plasa de gard produsă de ARMURA Suceava are îmbinarea de capăt realizată prin răsucirea firelor și nu prin îndoirea lor. Fiecare val se livrează cu piesa de îmbinare necesară.

plasa gard impletita

ARMURA este producător local de produse metalice industriale situat la intrarea în Plopeni pe partea dreaptă, vizavi de LINDA ECOTIL.

În oferta ARMURA regăsim plasa sudată pentru beton (plasa de Buzău), panourile bordurate zincate pentru gard, şipca metalică Omega, stâlpii de gard STAR şi CLIP, profilele metalice pentru gispcarton (rigips), profilele C şi Z pentru hale metalice şi profilele de ţeavă rectangulară.

Toate aceste produse sunt fabricate la nivel local, la unitatea de producţie proprie din Suceava.

Firma asigură transport la adresă în funcție de valoarea facturată și distanța până la adresa indicată de beneficiar. Se oferă discount clienților ce își ridică singuri comenzile.

În procesul de producţie se utilizează cele mai bune materii prime de proveniență controlată, de la furnizori de oţel de renume mondial. Calitatea produselor este certificată cu marcaj CE.

Caracteristici tehnice plasă gard împletită 
» grosime: 2 mm;
» înălţime: 1250, 1500, 1700, 2000 mm;
» lungime val: 10 m;
» ochi: 50 mm.

ARMURA Suceava

Mai multe detalii pe www.armura.eu/plasa-gard-impletita/

You may also like...