Peleţi şi brichete din lemn/rumeguş la preţuri avantajoase cu transport gratuit

O înţeleaptă vorbă românească din bătrâni spune că e bine „să-ţi faci vara sanie şi iarna car„. Acest principiu se aplică cu succes atunci când vine vorba despre procurarea pe timp de vară a materialelor necesare pentru încălzirea pe timp de iarnă. În primul rând datorită preţului mult mai mic pe timp de vară, iar în al doilea rând datorită disponibilităţii mult mai mare a materialelor pe piaţă.

#1 Centralele termice pe gaz: majoritatea locuinţelor au sisteme individuale de încălzire (în special centrale termice de apartament pe gaz) în primul rând datorită confortului sporit oferit de această soluţie şi a controlului absolut a intervalelor de funcţionare. Utilizând un termostat, poţi controla temperatura în funcţie de momentele zilei când estimezi că vei fi prezent în apartament, poţi seta gradele Celsius la care să fie menţinută temperatura în aceste intervale de timp.

#2 Sistemul centralizat de încălzire: multe apartamente precum şi sedii ale insituţiilor publice (şcoli, grădiniţe) din mediul urban sunt în continuare conectate la sistemul centralizat de încălzire termică.

#3 Centralele termice pe combustibil lemnos: din ce în ce mai mulţi proprietari aleg ca soluţie de încălzire individuală centrale termice pe combustibil lemnos (lemn, peleţi rumeguş, brichete rumeguş) datorită multiplelor avantaje. Deoarece în ultimii ani procurarea lemnului se face cu o dificultate tot mai mare, soluţiile pe rumeguş au devenit alternativa viabilă şi în acelaşi timp mult mai eficientă şi econimică. Fie că este vorba despre peleţi sau brichete, produsele din rumeguş de lemn de fag sau molid au o rată redusă de cenuşă şi o rezistenţă mecanică mare, care garantează o ardere consistentă pe termen lung cu eliberare lentă de căldură. Cu alte cuvinte, pui pe foc mult mai rar peleţi sau brichete deoarece ard lent şi te încălzeşti o durată mai mare de timp.

brichete bricheti peleti

Reciclarea rumeguşului rezultat din industria de prelucrare a lemnului, din industria mobilei sau alte sectoare adiacente este un alt avantaj prezentat de aceste produse.

Speculând toate aceste avantaje, atât în România cât şi în străinătate observăm o tendinţă generalizată de migrare către sistemele de încălzire prin cazane peleţi, brichete din rumeguş sau pe combustibil lemnos.

 

Adaptându-se mereu la cele mai noi trenduri din domeniul materialelor de construcţii şi al celor pentru soluţii de încălzire, societatea AGRO FURAJE IND SRL vă oferă peleţi şi brichete din rumeguş de CALITATE SUPERIOARĂ la PREŢURI FOARTE AVANTAJOASE, cu LIVRARE GRATUITĂ la domiciliu oriunde în România.

Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de 24 ore de la confirmarea comenzii, prin email. Comanda ar trebui să ajungă la dumneavoastră în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmării acesteia.


Comenzile se efectuează pe site-ul www.agrofuraje.ro unde găsiţi toate informaţiile referitoare la preţuri.


You may also like...