Padova Pizza Suceava – 2 pizza la preț special

Padova Pizza Suceava

Dacă te simți presat de timp sau ești prea obosit să gătești, livrarea de pizza la domiciliu este o opțiune destul de rentabilă și incredibil de convenabilă. Există multe alte avantaje de care te poți bucura comandând pizza acasă. Nu trebuie să te îmbraci și să ieși din casă, nu este nevoie să faci duș, să îți faci părul pentru a te duce la restaurant.

De cele mai multe ori, ultimul lucru pe care ți-l dorești este de a petrece câteva ore în bucătărie pentru a face ceva de mâncare. Livrarea de pizza este o modalitate ușoară de a obține una dintre mâncărurile preferate cu efort minim cheltuit.

În Suceava, există multe restaurante și pizzerii care oferă acest fel de mâncare și care efectuează livrări la domiciliu pizza Suceava.

O pizzerie renumită este Padova Pizza, care folosește doar ingrediente proaspete și delicioase pentru a crea produse care să te scape de foame și să-ți aline poftele. Poți comanda pizza de aici atât la ocazii speciale sau pur și simplu într-o zi obișnuită, atât acasă, la birou sau în oricare alt loc dorești. Oricare ar fi motivul pentru care te gândești să comanzi, gândește-te la avantajele și plăcerea de a obține o masă copioasă chiar la ușa ta într-un timp rezonabil.

Locatia Padova Pizza Suceava

La Padova Pizza există nenumărate feluri de pizza din care poți alege. Astfel, poți comanda Pizza Bambino, Salami, Diavola, Quatro Stagioni, Prosciutto, Pollo, Amore, Carnivora, Corleone, Carbonara, Rustica, Prosciutto Crudo, Margherita, Gurmand, Regina, Padova, Padova Specială, Tonno, Quatro Formaggi, Kebab, Pollo E Funghi, Prosciutto E Funghi,Capriciosa, etc.

Oferta pizzeriei include 2 pizza care pot fi achiziționate la preț special, în diverse gramaje: mici (500gr), mari (700gr) sau XXL (1000gr). Specialitatea casei este reprezentată de Pizza Padova care are ca și ingrediente sos, mozzarella, piept de pui, bacon, cabanos, ardei, ceapă, măsline și ciuperci și de Pizza Padova Specială cu marginile umplute cu mozzarella a cărei compoziție conține sos special, mozzarella, bacon, cârnați, ciuperci, măsline și oregano.

Toate tipurile de pizza se pot asezona cu sosuri dulci, picante sau sosuri speciale precum cel alb disponibil.

Padova Pizza Shaorma Suceava

Meniul pizzeriei PADOVA din Suceava include și pizza de post sau pizza desert, meniuri cu pui, salate și băuturi, toate putând fi comandate la numerele de telefon 0230 511 755, 0754 422 475 și 0730 120 842. Întregul meniu se poate viziona online, pe site-ul web www.pizza-suceava.ro.

You may also like...