Pachete promovare site în prima pagină Google

Promovarea în Google se schimbă în mod constant, modificările în algoritmul de poziţionare a rezultatelor naturale organice sunt foarte frecvente.

Toate acestea au scopul de a îngreuna promovarea organică naturală a website-urilor în folosul Google AdWords (plăţi directe Pay-per-Click către Google pentru promovare).

În peste 12 ani de activitate, noi la SANNET ne-am adaptat de fiecare dată, însă de fiecare dată aceste modificări au implicat pentru noi costuri suplimentare.

Am încercat să menţinem timp îndelungat preţurile cele mai mici, însă am ajuns la concluzia că efortul nostru depus pentru promovarea site-urilor depăşeşte valoarea pachetelor de promovare oferite.

Astfel, anul acesta am iniţiat diverse măsuri prin care să eficientizam procesul de promovare pentru Google pentru a putea menţine un nivel ridicat al rezultatelor de poziţionare.

În acest sens am semnat parteneriate cu diverse reţele de website-uri prin intermediul cărora realizăm această promovare pe alte site-uri contracost (gen roportal.ro, bucuresteni.ro, ghid-constructii.ro, bunadimineata.ro, etc). De asemenea, avem parteneriate cu aproximativ 50 de bloggeri independenţi care ne susţin cu articole contracost pentru promovarea site-urilor.

Toate aceste măsuri se reflectă în final şi în valoarea pachetelor lunare de promovare.

Astfel, am regrupat activitatea noastră pe partea de promovare în aceste pachete de promovare lunară.

Oferta pachete promovare site in Google

Mai multe detalii pe https://www.sannet.ro/promovare-site/

You may also like...