ORIENT SRL furnizor de servicii specializate de transport agabaritic internațional UE și național

trailer agabaritic

Încă de la înființarea din anul 1991, compania ORIENT din Rădăuți, județul Suceava a dobândit o vastă experiență și abilitățile tehnice necesare pentru a desfășura transporturi interne și internaționale de mărfuri și transporturi agabaritice în condiții de maximă siguranță.

Cu sedii în orașele Suceava, Arad, Timișoara și București, societatea este specializată în transport de mari dimensiuni rapid, ieftin și în siguranță.

Compania a efectuat până în prezent o gamă largă de transporturi agabaritice cum ar fi:  vagoane de tren, locomotive de tren, utilaje agricole, utilaje pentru construcții, structuri metalice, turbine eoliene, combine, tractoare, silozuri, excavatoare, concasoare, vole, utilaje, rezervoare, tramvaie, bărci, transformatoare, generatoare, motoare.

trailer transport agabaritic international

Experții ORIENT proiectează și produc soluții optime de transport utilizând toate resursele companiei pentru a oferi servicii excelente. Ei asigură suportul tehnic și logistic pe tot parcursul operațiunii.

Prin planificarea și pregătirea atentă, utilizarea tehnologiei avansate și capacitatea puternică de a executa, compania ORIENT este capabilă să facă orice transport dificil posibil. ORIENT este una dintre singurele firme din țară acreditată să realizeze transport agabaritic de marfă în toate țările Uniunii Europene, inclusiv Anglia, deținând permise de transport pentru întreg anul.

Toate transporturile realizate sunt asigurate prin intermediul unei polițe generale de asigurare CMR cu valoare de 2 milioane de euro.

Pentru a efectua transporturile agabaritice necesare, ORIENT folosește 30 de autocamioane speciale cu lungimea de 40 metri, lățimea maximă de 8 metri, înălțimea maximă de 4.5 metri și greutatea maximă de 250 tone. De asemenea, un număr mare de trailere modulare și remorci de tip megatrailer telescopice cu 3, 4, 5, 6 sau 8 axe deservesc acest tip de serviciu.

La baza acestor transporturi speciale stă o echipă premiată de specialiști, o echipă tânără de profesioniști îmbinată cu oameni cu experiență, buni specialiști.

Toate serviciile de transport efectuate sunt tot timpul monitorizate prin GPS.

Cunoștințele avansate și parteneriatele solide ale companiei ORIENT cu alte companii, contribuie la obținerea celor mai bune cotații de preț din țară.

Întreaga companie pune accent pe o disciplină exemplară, pe seriozitate și pe profesionalism în relațiile cu clienții dar și cu partenerii de afaceri.

Pe lângă serviciile de transport agabaritic, ORIENT mai efectuează cu succes transport internațional și intern de marfă, transport rutier, transport maritim, transport feroviar, transport aerian, închirieri macarale, service auto, import și distribuție piese de schimb pentru autoturisme și autocamioane.

ORIENT SRL furnizor de servicii specializate de transport agabaritic internațional UE și național

Vizitează pagina web www.transport-agabaritice.ro pentru a afla mai multe detalii despre serviciile de transport agabaritic desfășurate de compania ORIENT.

You may also like...