Oops – Restaurant cu Pizza şi Burgeri din Rădăuţi

Meniu-Burger-Restaurant-Oops-Radauti

Oops – Pizza & Burger House este un restaurant de tip Fast-Food situat în Rădăuţi, pe Calea Bucovinei nr. 26 vis-a-vis de Poliţia de Frontieră. După cum o indică şi numele, la Oops ai oportunitatea de a gusta dintr-o gamă diversă de sortimente de Pizza, dar şi a te înfrupta din diversele sortimente de Burgeri, în timp ce te răcoreşti cu o bere rece sau o limonadă revigorantă.

Restaurantul este deschis de curând şi este foarte apreciat printre Rădăuţeni şi oamenii ce vin să mănânce din localităţile limitrofe, ba chiar şi de la Suceava. Locaţia are deja peste 200 de recenzii pozitive pe Facebook, dar şi un număr impresionant de 2000 de oameni cărora le place locaţia.

Pe lângă posibilitatea de a vizita restaurantul, Oops îţi oferă o variantă alternativă, şi anume livrări la domiciliu. Restaurant Oops oferă şi serviciul de livrări la domiciliu oferind clienţilor posiblitatea de a-şi comanda felul de mâncare favorit în confortul propriei locuinţe.

În momentul în care vei vedea cum arată pizza, meniul cu burgeri, ba chiar şi deserturile, te vei linge pe degete şi îţi vei dori să comanzi din fiecare fel de mâncare câte un sortiment doar pentru a-l gusta.

Localul şi-a creat deja o serie de clienţi fideli care aleg să-şi consume felul de mâncare preferat sau să îşi petreacă serile cu prietenii doar în acest restaurant, de fiecare dată când ies din casă. Mâncarea şi băutura sunt servite cu promptitudine de un personal amabil şi plăcut, în timp ce bucătarul găteşte pe gustul fiecăruia şi mulţumeşte clienţii cu cele mai bune sortimente de Pizza şi Burgeri gătite în bucătăria modernă şi utilată a restaurantului.

Restaurantul are un design modern şi aerisit, oferindu-ţi senzaţia de „acasă” într-un ambient plăcut şi liniştit. Se foloseşte foarte mult ideea de branding, o mulţime de lucruri fiind personalizate cu eticheta Oops, în timp ce sunt realizate la comandă, de o calitate desăvârşită şi cu bun gust.

Echipa SANNET ajunge deseori pe la Rădăuţi având o mulţime de clienţi din acea zonă, printre care Orient, Olint, Rufster, Biodiva, dar şi Hattrick Sports. Locul nostru preferat în care luăm masa de pauză dintre întâlniri este restaurantul Oops, aşa că îl recomandăm cu drag tuturor celor care trec prin Rădăuţi sau sunt deja în Rădăuţi.

Restaurantul este deschis de luni până duminică de la 10:30 la 23:00, aşa că poţi să iei micul dejun sau cina târzie fără să-ţi faci griji de ora închiderii. Vizitează www.oopsradauti.ro pentru mai multe informaţii şi întregul meniu.

You may also like...