Mobiplaza.ro – accesorii smartphone la doar un click distanță

Mobiplaza.ro este magazinul online unde poți găsi accesorii telefon smartphone, încărcătoare rețea, încărcătoare wireless, încărcătoare auto, cabluri, căști audio și gadget-uri.

Magazinul a fost înființat anul trecut de către Chiticariu Marian Laurențiu care a dorit ca prin intermediul acestuia să faciliteze procesul de cumpărare a produselor celor mai noi si de calitate din domeniul smartphone-urilor. Astfel, prin această experiență plăcută de a achiziționa online, clientul are mai mult timp liber față de cum ar avea dacă ar trebui să achiziționeze unul dintre produse dintr-un magazin fizic.

La Mobiplaza.ro ai șansa de a găsi unele dintre cele mai mici prețuri de pe piață și poți avea parte de cele mai bune produse.

Clienții interesați să achiziționeze cantități mari de articole pot primi numeroase reduceri și servicii de calitate. Principalele brand-uri comercializate sunt pentru iPhone și Samsung, dar si alte marci precum Huawei, Foxconn, AKG Harman.

Comenzile se livrează prin intermediul curieratului DPD, în termen de 1, 2 zile oriunde pe teritoriul țării. Pentru coletele de până la 3 kg se percepe un tarif de 1.85 lei iar pentru fiecare kg suplimentar se achită 1 leu. Comenzile mai mari de 500 lei nu necesită cheltuieli de transport.

Produsele se pot returna în termen de 14 zile de la data informării Mobiplaza de către consumator. Toate articolele comercializate de către acest furnizor beneficiază de garanție conform legii, exceptându-se produsele din categoria „excepții”.

Cele mai bine vândute produse Mobiplaza sunt următoarele:

suport auto telefon cu incarcator wireless

  • Suport telefon pentru mașina cu încărcare wireless 5W

Acest produs este compatibil cu Galaxy S6 Edge Plus, are prețul de 50 lei, o putere pentru încărcător wireless de 5 W, o frecvență de 110- 205 K, o rată de conversie de 74%, este fabricat din cauciuc ABS și silicon și are o greutate netă de 137 grame. Pachetul include suportul pentru telefon, un dispozitiv de prins în grila de aer, un cablu cu intrare USB și ieșire Micro USB, fără adaptor auto.

  • Încărcător original Huawei Quick Charge 9V-2A AP-32+cablu Type C

Acest articol comercializat este un produs original Huawei și este compatibil doar cu dispozitivele cu conectivitate USB-Type C. Acesta reușește să încarce telefonul în doar 30 de minute de la 0% la 50%. Are lungimea cablului de 1 metru, culoarea albă, o tensiune de intrare între 100-240 V și o tensiune ieșire de 9V/5V-2A. Prețul acestui produs este de 73 lei.

splitter bricheta 3 in 1

  • Spliter brichetă auto 3 în 1

Acest produs are prețul de 20 lei și este compatibil cu toate dispozitivele. Tensiunea sa de intrare este de DC 12 V-16V, ieșire 3x12V și un total putere ieșire de 60W.

Accesează site-ul www.mobiplaza.ro