MHP – Depozitul de pompe hidraulice în Iaşi, Bacău şi online

MHP depozit pompe hidraulice Iasi Bacau

Pompele hidraulice sunt foarte ingenioase și au multiple utilizări. Designul lor de bază are în vedere un piston într-un cilindru care exercită presiune asupra unui lichid incompresibil (de obicei ulei), iar forța este transmisă unui alt piston. Forța este de obicei înmulțită în proces, deci al doilea piston poate obține mult mai mult decât primul. Pentru a multiplica forța, mărimea relativă a pistoanelor trebuie să fie mare.

Uleiul trebuie să fie lipsit de bule de aer, deoarece dacă se utilizează un piston atunci când bulele sunt prezente, o mare parte a forței este pierdută prin comprimarea acelor bule, ceea ce nu este o modalitate eficientă de a face lucrurile. Cele mai multe defecțiuni ale pompei se datorează contaminării cu ulei. Rezervoarele de ulei trebuie să fie fabricate din oțel inoxidabil sau din aluminiu pentru a preveni coroziunea și de a reduce riscul contaminării cu ulei.

Țeava care conduce uleiul poate avea tot felul de lungimi și forme într-o pompă hidraulică, care este foarte utilă deoarece poate fi utilizată în aproape orice proiectare a sistemului. Țevile pot fi de asemenea ramificate astfel încât pistonul principal să conducă două sau mai multe sarcini.

Unele pompe hidraulice sunt manuale iar altele sunt alimentate cu electricitate, aer comprimat sau benzină. Pompele hidraulice manuale sunt excelente deoarece au portabilitate și nu au nevoie de o sursă de alimentare suplimentară. Ele sunt perfecte pentru sarcinile ocazionale, dar le lipsește puterea și viteza pompelor electrice.

Pompele electrice și pneumatice sunt amândouă bune atunci când sursa de alimentare necesară este la îndemână. Ele vor face mai mult într-un timp mai scurt decât o pompă hidraulică manuală, dar dezavantajul este costul lor și faptul că trebuie să fie alimentate cu aer sau electricitate și astfel alimentarea trebuie să fie la îndemână.

Pompele pe benzină sunt bune pentru situațiile în care o pompă manuală nu este suficient de puternică și în cazul în care constrângerile unei pompe pneumatice sau electrice nu permit utilizarea în locuri îndepărtate.

Pompele hidraulice au tot felul de utilizări, dar dacă constați că trebuie să cumperi una, asigură-te că faci cercetările necesare și o obții pe cea potrivită.

Poți achiziționa pompe hidraulice pentru macarale, pentru tractoare, pentru combine, pentru utilaje, pentru stivuitoare, pentru  autogunoiere și multe altele din depozitele MHP din Iaşi şi Bacău sau din magazinul online www.pompehidraulicestoc.ro

pompe hidraulice Iasi,Bacau

MHP oferă o gamă diversificată de pompe de calitate din STOC şi pe bază de comandă la un preț competitiv și corect. Vizitează site-ul pentru a descoperi oferta de produse, pașii de achiziție, termenii și condițiile aferente vânzării și cumpărării produselor.

You may also like...