MENTOUR, firmă de transport internațional de persoane

transport-international-persoane-3

Firmele de transport au parte de un adevărat succes de când fluxul românilor ce lucrează în străinătate a crescut, mai ales în ultimul deceniu. Acestea sunt o opțiune viabilă datorită costurilor reduse ale transportului, dar și datorită posibilități de a nu simți lipsa celor dragi prin trimiterea pachetelor către aceștia.

O astfel de firmă este MENTOUR, cu puncte de lucru atât în România, în județul Suceava, cât și în Anglia. MENTOUR efectuează transport internațional de persoane ca principal obiect de activitate, dar pe lângă acesta mai efectuează și transport de colete și mașini pe plaformă în Anglia și retur. Prin intermediul MENTOUR veți putea păstra o legătură strânsă cu cei dragi. Printre alte destinații pentru care MENTOUR oferă transport din România și retur sunt: Germania, Belgia, Austria, Olanda și Luxemburg.

Pentru transport internațional de persoane, pentru Anglia MENTOUR dispune de o ofertă foarte bună. Plecările se fac în fiecare joi și vineri din România, iar returul este sâmbăta și duminica. Aceștia oferă transport și pe ruta Romania – Austria – Germania – Belgia – Olanda – Luxemburg și retur. Deși o astfel de călătorie va fi destul de lungă, puteți să vă bazați pe confortul microbuzelor deținute de MENTOUR, model Mercedes Sprinter, an de fabricație 2016, dotate cu aer condiționat, televizor și sirocou. Cu aceste dotări, călătoria va fi efectuată în cele mai bune condiții, iar dumneavoastră nu veți ajunge epuizați la destinație. Cât despre șoferii responsabili cu siguranță călătoriei dumneavoastră, aceștia sunt profesioniști cu o mare experiență în transportul internațional de persoane.

Printre beneficiile firmelor de transport internațional de persoane îl reprezintă faptul că microbuzele vă lasă exact la destinația dorită, în timp ce trenurile, de exemplu, vă duc doar până la cea mai apropiată stație. Un alt avantaj este că MENTOUR oferă reduceri pentru biletele dus – întors  de transport internațional de persoane, încă un beneficiu ce vă ajută să faceți economie.

Alegeți MENTOUR pentru transportul coletelor dumneavoastră și beneficiați de transport door – to – door. Adică MENTOUR vă va prelua coletul de acasă, fie că este în România sau în Anglia, Germania, Austria, Belgia, Olanda, Luxemburg. Apoi, coletul va fi livrat direct la adresa destinatarului. În România colectarea se face de luni până vineri, iar în Anglia de vineri până duminică. Un aspect destul de important este că prețurile nu se calculează la kilogram, ci în funcție de volum

Alegeți MENTOUR pentru călătoria dumneavoastră în Anglia sau pentru una din celelalte destinații și veți avea o călătorie confortabilă alături de șoferi profesioniști.

DATE DE CONTACT

SC MEN TOUR SRL
SASCA NOUĂ, nr. 42A, jud. Suceava
RĂDĂŞENI, Str. Şipote nr. 5, jud. Suceava
Telefon: 0733 088 322
Telefon: 0751 048 800

ANGLIAHARROW, Talbot Road nr. 57, Londra
Telefon: 07467 632 991
Telefon: 07442 910 381

E-mail: contact@mentour.ro
E-mail: men_tour@yahoo.com
Website: www.mentour.ro

You may also like...