Ludwk Profil – furnizor specializat de țiglă metalică pentru acoperișuri

Ludwik-sediu-Panorama

Există multe tipuri de materiale pentru acoperișurile rezidențiale. Unul care este o alegere foarte populară în prezent este reprezentat de către țiglă metalică. Acoperișurile metalice sunt cunoscute pentru că durează o lungă perioadă de timp, uneori peste 50 de ani și sunt capabile să reziste la multe tipuri de elemente meteo, furtuni, vânt puternic, zăpadă și gheață.

Țigla metalică este durabilă din cauza proprietăților sale de ignifugare. Ea este de asemenea ușor de întreținut și eficientă din punct de vedere energetic. Acest lucru se datorează faptului că metalul reflectă căldura, blocând astfel transferul său în podul casei. Acoperișurile cu valori reflexive ridicate vor crește efectiv eficiența termică a locuințelor situate în zone unde temperaturile sunt adesea ridicate.

Un furnizor de încredere de țiglă metalică este Ludwk Profil, care are puncte de lucru atât în Suceava cât și în Borșa. Compania deține peste 10 ani de experiență în domeniu, are peste 5000 de proiecte realizate și asigură o garanție de peste 50 de ani a produselor furnizate.

Compania este recunoscută și remarcată pe piața țiglei metalice din zona Moldovei datorită calității, diversității, promptutudinii și  seriozității de care dă dovadă în toate fazele lucrării.

Ludwk Profil are o misiune importantă și anume aceea de a oferi soluții și sisteme complete de învelitori capabile care să corespundă nevoilor tuturor clienților. Produsele sunt caracterizate de inovație, calitate și diversitate.

Pentru a satisface nevoile consumatorilor, societatea pune la dispoziția lor o gamă variată de culori.

Societatea asigură un nivel ridicat de protecție pentru sănătatea și siguranța angajaților și oferă un grad mare de satisfacție clienților săi.

Principalele produse oferite de către cei de la Ludwk Profil pe lângă binecunoscuta țiglă metalică sunt: izolație cu spuma poliuretanică, tablă cutată, sisteme pluviale, folie anticondens, ferestre pentru mansardă, lambriu metalic, accesorii pentru acoperiș precum și alte accesorii.

Pentru a mulțumi clienții într-o măsură cât mai mare, societatea asigură transportul gratuit al produselor achiziționate, oferă consultanța necesarată pentru achiziționarea produselor, efectuează în mod gratuit măsurătorile aferente pentru cumpărarea materialelor și asigură calculul corect al materialelor necesare.

Țigla metalică produsă de Ludwk Profil are în componența sa un sistem de 10 straturi, indiferent că este lucioasă sau mată. Producătorul asigură mai multe stiluri disponibile din care se poate alege în funcție de preferințe: clasic, balcanic, elegant, iberic, gotic și romantic.

Până la data de 30.09.2018, societatea desfășoară anumite reduceri de preț la următoarele produse: anumite modele de țiglă metalică, folie anticondens, ferestre pentru acoperiș, tablă pentru gard, sisteme pluviale, foarfeci pentru tablă și acoperiș și tablă cutată. Produsele reduse se pot urmări pe pagina web: www.ludwkprofil.ro/promotii/.

You may also like...