La Stejari Residence Complex rezidenţial unic în Suceava

Conceput pentru un stil de viață dinamic, complexul rezidențial „La Stejari Residence” din Suceava impresionează prin confort și accesibilitate.

Acest ansamblu își propune să schimbe concepția în legătură cu stilul de viață cu care te-ai obișnuit din punct de vedere  imobiliar în Suceava și cu calitatea construcțiilor. Atmosfera civilizată, siguranța, confortul și liniștea oferite în cadrul ansamblului reprezintă premisele pentru a forma o adevărată comunitate.

Întregul proiect este realizat de către dezvoltatorul imobiliar Vivat Construct, pe strada Dumbrăvii, într-o zonă înconjurată de freamătul stejarilor, unde locatarii se pot bucura de liniște, aer curat și un mediu sănătos pentru creșterea copiilor. Pentru apartamente în Suceava, La Stejari Residence este tot ceea ce îți puteai dori.

Ansamblul se întinde pe o suprafață de 4.7 Ha și are în componența sa peste 200 de apartamente cu două sau trei camere, duplexuri și spații comerciale. Astfel, în scurt timp, va fi gata cel mai grandios cartier, care se dezvoltă pe zi ce trece.

Construcțiile constau în module cu câte 6 apartamente, 3 apartamente cu 2 camere și 3 apartamente cu 3 camere. Acestea sunt construite din cărămidă BRIKSTON.

Fiecare locuință deține centrală proprie pe gaz, încălzirea fiind furnizată prin calorifere. Apartamentele sunt luminoase datorită tâmplăriei PVC instalate cu sticlă tripan-privacy, cu garanție de 5 ani. Clădirile sunt foarte bine izolate, cu polistiren de 10 cm și cu polistiren extrudat de 5 cm.

Complexul excelează prin instalația electrică creată prin cablurile din cupru lițat și alte componente de înaltă calitate care asigură siguranța și buna funcționare de-a lungul timpului.

De asemenea, fiecare apartament dispune de ușă metalică la intrare, care oferă un plus de siguranță locuinței, iar accesul în imobil se realizează prin intermediul unei cartele magnetice.

Arhitectura construcțiilor este una modernă, aceasta oferă confort sporit, străzile prin care se face accesul la blocuri au o lățime de 7 m, trotuarul este de 1 m, iar parcările au dimensiunea de 4.5 m. Fiecare modul deține 8-9 locuri de parcare, supravegheate non stop, pentru ca fiecare automobil să beneficieze de siguranță.

Toți locatarii vor beneficia de apă potabilă, telefonie, televiziune, canalizare, centrală termică, internet o dată ce se vor muta aici.

Fiecare om are o poveste. A ta poate începe acasă, în unul dintre apartamentele La Stejari Residence, într-un cadru modern iar aici va fi locul unde te vei bucura de toate bucuriile vieții alături de familie și prieteni.

Vizitează www.lastejariresidence.ro pentru mai multe detalii despre acest proiect minunat!

You may also like...