sediu marasesti suceava

INA FERESTRE tâmplărie PVC Salamander cu geam termopan în Suceava

sediu marasesti suceava

Tâmplăria este un element important al unei clădiri, aceasta fiind responsabilă pentru confortul termic și sonor. Este foarte important să alegi tipul de tâmplărie potrivit dacă doreşti ca avantajele să fie cât mai numeroase posibil. Nu există nici o îndoială că sistemele de tâmplărie din PVC cu geam termopan sunt foarte avantajoase pentru clădirile din zilele noastre, fiind absolut superioare.

Sistemele din PVC Salamander asigură o protecție termică excelentă dar și protecție sonoră și vizuală, contribuind la reducerea semnificativă a cantității de energie utilizată. Prin urmare, tâmplăria din PVC contribuie la reducerea costurilor în ceea ce privește facturile.

tamplarie PVC Salamander

Sistemele din PVC asigură confortul și liniștea de care ai nevoie și sunt de asemenea, etanșe. Nu în ultimul rând, ele sunt ușor de spălat și de întreținut, iar tot ceea ce trebuie să faci este să le speli cu apă și săpun.

Ferestrele şi uşile sunt reprezentative pentru casa ta, de aceea trebuie să se remarce prin designul lor, dar în acelaşi timp acestea trebuie să fie funcționale și de înaltă calitate. O companie de tâmplărie serioasă joacă un rol foarte important în această direcţie.

INA Ferestre din Suceava este firma serioasă cu care poţi colabora în materie de tâmplărie din PVC Salamander cu geam termopan pentru casa ta.

Acest tip de tâmplărie este de 4 feluri şi este caracterizată de 4 tipuri diferite de profile.

  • StreamLine Plus este un profil Salamander cu lăţimea de 76mm, cu 5 sau 7 camere, fabricat în Germania, din clasa A de grosime. Armătura sa rectangulară este realizată din oţel zincat. Prezintă două garnituri, una pe toc şi una pe cercevea. Profilul prevede un pachet dublu sau triplu de sticlă şi o cercevea rotunjită.
  • BluEvolution 82 este un profil Salamander cu lăţimea de 82mm, cu 6 camere, fabricat în Germania, din clasa A de grosime. Armătura sa rectangulară este realizată din oţel zincat. Prezintă trei garnituri de etanşare, una pe toc şi două pe cercevea. Profilul prevede un pachet dublu sau triplu de sticlă şi o cercevea dreaptă.
  • BluEvolution92 este un profil Salamander cu lăţimea de 92mm, cu 6 camere, fabricat în Germania, din clasa A de grosime. Armătura sa rectangulară este realizată din oţel zincat. Prezintă trei garnituri de etanşare, una pe toc şi două pe cercevea. Profilul prevede un pachet triplu de sticlă şi o cercevea rotunjită.
  • Design 2D este un profil Salamander cu lăţimea de 60mm, cu 3 camere, fabricat în Germania. Armătura sa rectangulară este realizată din oţel zincat. Prezintă două garnituri de etanşare, una pe toc şi una pe cercevea. Profilul prevede un pachet dublu de sticlă.

INA FERESTRE tamplarie PVC Salamander termopane Suceava

Află mai multe detalii despre INA Ferestre accesând pagina web www.inaferestre.ro şi despre fiecare profil în parte:

Profile StreamLine Plus: www.inaferestre.ro/tamplarie-pvc/streamline/

Profile BluEvolution82: www.inaferestre.ro/tamplarie-pvc/bluevolution-82/