Hotel Moldavia – O vilă boierească restaurată la standardele actuale

Hotel Moldavia - O vilă boierească restaurată la standardele actuale

România este o destinaţie din ce în ce mai populară de vacanţă pentru turiştii europeni, care au început să îndrăgească ţara noastră datorită ospitalităţii gazdelor, preţurilor bune şi diversităţii opţiunilor: ţara noastră oferă experienţe deosebite atât la munte cât şi la mare sau în Delta Dunării.

Turiștii au din ce în ce mai multe variante în ceea ce privește cazarea in Slanic Moldova: hoteluri, pensiuni sau apartamente de închiriat în regim hotelier. O altă opţiune pitorească o reprezintă vechile vile boiereşti.

Familia Creţu a reintrodus vilele boierului Pandrea din Slănic Moldova în circuitul turistic, astfel că în 2021 a fost inaugurat Hotel Moldavia***.

Hotelul MOLDAVIA modernizat a fost clasificat ca având 3 stele însă condiţiile de cazare, calitatea dotărilor şi farmecul locaţiei este unul care depăşeşte cu mult clasificarea. Poziţionarea perfectă a locaţiei asigură o privelişte de vis din fiecare cameră.

  1. Totul este curat și ordonat

Unul dintre marile avantaje ale cazării în acest hotel este că nu trebuie să îți faci griji pentru menținerea igienei și ordinii în camera ta. Vei putea ieși în fiecare dimineață fără să-ți faci griji că îți lași patul nefăcut, iar când te vei întoarce nu vei pierde timpul să aranjezi totul. Atunci când ajungi noaptea obosit de la activitățile tale, te poți bucura de un spațiu la fel de prezentabil ca în prima zi.

  1. Asistență permanentă

Șederea în hotel înseamnă să ai o persoană la recepţie disponibilă 24 de ore din 24, ocupându-se și ajutându-te cu orice neplăcere care ar putea apărea. Acest lucru va fi deosebit de avantajos atunci când te afli într-o zonă pe care nu o cunoști.

  1. Servicii personalizate

Un alt motiv pentru care acest hotel îți va permite să profiți la maximum de zilele tale de odihnă este faptul că poți alege servicii care se potrivesc nevoilor tale. De exemplu, poți alege tururi ghidate ale staţiunii, recomandările hotelului în materie de atracţii turistice, tratamente balneare sau alte activităţi reconfortante.

  1. Locația convenabilă

Hotelul este conceput pentru a oferi confort maxim posibil călătorilor. Din acest motiv, amplasamentul ultracentral al acestei locații este foarte important atunci când se vizitează principalele atracții turistice. În acest fel, nu va trebui să pierzi timp și bani cu transportul. Îți recomandăm să evaluezi în prealabil locația geografică a hotelului în raport cu atracțiile pe care dorești să le vizitezi.

  1. Sentiment de siguranţă

Una dintre sarcinile principale ale hotelului este de a oferi un sentiment maxim de siguranţă clienților. Deși este adevărat că măsurile de securitate specifice fiecărei zone pot avea mici variații, majoritatea respectă toate serviciile de bază. De fapt, personalul trebuie să fie pe deplin pregătit pentru a face față tot felului de situații de urgență. Dar de parcă toate acestea nu ar fi de ajuns, există și sisteme de supraveghere pentru controlul a ceea ce se întâmplă în interior și agenți de pază care împiedică prezența persoanelor străine în interiorul hotelului.

  1. Micul dejun

Personal apreciez foarte mult locaţiile care oferă micul dejun şi acesta este un factor determinant în alegerea locaţiei de cazare. Este foarte aiurea să te trezeşti în vacanţă cu grija preparării micului dejun, pentru cei care conştientizează că este „cea mai importantă masă a zilei„. Nu vei avea această grijă la Hotel Moldavia, locaţia are propriul salon de mic dejun cu un farmec pitoresc şi foarte fotogenic.

Alege să descoperi staţiunea Slănic Moldova indiferent de anotimp şi rezervă o cameră la Hotel Moldavia, una dintre cele mai interesante locaţii disponibile astăzi.

PS: Hotelul are propriul restaurant à la carte cu terasă ce asigură o vedere panoramică superbă asupra întregii zone.

Restaurant Slanic Moldova cu terasa

You may also like...