Hotel Bohemia – Cazare de 3 stele in orasul Bacau

Orasul Bacau se afla in Nord-Estul tarii, in partea central vestica a Moldovei. Strabatut de 2 drumuri europene principale, E85 si E57, artere care fac legatura cu capitala tarii, cu nordul tarii dar si cu Transilvania, orasul este un adevarat punct de tranzit.

Bacaul este un oras vizitat si pentru traditiile si cultura sa. Principalele obiective turistice includ Complexul Muzeal de Stiintele Naturii „Ion Borcea”, Observatorul Astronomic al Bacaului, statuia lui Stefan cel Mare, Ruinele „Curtii Domnesti”, cea mai mare catedrala catolica din Estul Europei, Casa Memoriala „George Bacovia” sau Casa Memoriala „Nicu Enea”.

Pentru atat de multe motive, poti ramane cel putin o noapte in oras, iar pentru asta ai nevoie sa te cazezi undeva. Recomandarea pentru cazare Bacau este Hotel Bohemia, un hotel de 3 stele, care se afla la 10 minute distanta de Aeroportul International „George Enescu” si in apropierea garii.

Unitatea impresioneaza prin arhitectura exterioara clasica, dar si prin eleganta si confortul interioarelor, a camerelor. Hotelul are o capacitate de 50 de locuri de cazare, adica 25 de camere, mobilate cu mobilier din lemn masiv din tei.

Preturile camerelor sunt:

180 lei – camera dubla standard cu pat matrimonial/ 2 persoane/ noapte

160 lei- camera dubla standard cu pat matrimonial/ o singura persoana/ noapte

180 lei- camera twin cu 2 paturi/ 2 persoane/ noapte

160 lei- camera twin cu 2 paturi/ o singura persoana/ noapte

Orice copil beneficiaza de gratuitate daca doarme in unul dintre paturile existente in camera.

Pentru orice perioada de sedere mai lunga oaspetii beneficiaza de oferte speciale si de tarife de weekend reduse.

Camerele sunt dotate cu internet wireless, aer conditionat, telefon, cosmetice de inalta calitate, minibar, tv prin cablu, uscator de par, dus, paturi confortabile, seif, minibar.

Check-in-ul se poate realiza incepand cu ora 14.00 iar check-out-ul se realizeaza pana in ora 12.00.

In pretul cazarii este un inclus si un mic dejun copios, care se serveste in incinta hotelului, intre orele 7.00-10.00, sub forma de bufet suedez.

Hotel Bohemia dispune si de un lobby caffe bar, in care domneste o atmosfera placuta si relaxanta, ideala pentru intalniri de afaceri, dar nu numai. Acesta este deschis intre orele 7.00-24.00

Tot pentru mediul businnes, hotelul dispune si de o sala de conferinte cu o capacitate de 25 de locuri, dotata cu tot ceea ce este necesar pentru desfasurarea activitatii in cele mai bune conditii. Asadar, principalele dotari ale salii sunt: videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare, internet wireless, tabla alba, aer conditionat, lumina naturala.

Hotel Bohemia este locatia ideala pentru una sau mai multe nopti de cazare in orasul Bacau, iar  pentru mai multe detalii, rezervari si informatii de contact poti accesa pagina web www.hotelbohemia.ro

 

You may also like...