Hosting cu certificate SSL GRATUITE

Începând cu 1 iulie 2018, browser-ul Chrome va începe marcarea tuturor site-urilor fără SSL ca Not Secure.

Certificatele SSL au un impact pozitiv în poziţionarea în căutările Google naturale şi pentru optimizarea SEO.

Pentru activarea acestor certificate SSL sunt necesare anumite operaţiuni de modificare a structurii site-ului şi a fişierului .htaccess. În funcţie de conţinutul site-ului, de forma sa şi de modul de realizare, modificările necesare a fi aplicate se extind asupra tuturor fişierelor CSS, JS, PHP, HTML şi a căilor de încărcare, astfel încât toate fişierele să fie încărcate prin protocol HTTPS.

Validarea SECURE se realizează numai după ce toate setările asupra fişierelor site-ului sunt efectuate.certificate SSL

Certificatul SSL aduce mai multe beneficii concrete:

  • experienţă de navigare mult mai sigură a vizitatorului de pe site
  • protejarea confidenţialităţii datelor trimise
  • creşterea conversiilor printr-un grad sporit de încredere în furnizor
  • poziţionare mai bună în Google SERPs (rezultatele naturale afişate în Google).

Toate conturile de găzduire web hosting aflate pe server-ele noastre beneficiază de certificate SSL GRATUITE, care se actualizează automat la diferite interval de timp cuprinse între 6 şi 12 luni.

De ce este important acest lucru? Pentru că server-ele care nu oferă această facilitate implică generarea manuală şi instalarea manuală a certificatelor SSL de fiecare dată când acestea expiră, ceea ce duce la un volum mare de timp alocat.

Noi am iniţiat încă din 2017 transferul GRATUIT al tuturor site-urilor găzduite pe conexiune HTTPS şi implicit realizarea setărilor care se impun pentru validarea SECURE. Datorită numărului mare de site-uri şi a volumului de muncă, estimăm că pe la sfârşitul anului va fi finalizată această procedură pentru absolut toate site-urile găzduite.

You may also like...