HeavyTransports.ro – transporturi agabaritice

Compania noastră este un furnizor specializat de logistică şi soluţii de transport agabaritic rutier, combinat cu transport maritim, fluvial, feroviar sau aerian. Oferim servicii profesionale de încredere clienţilor noştri datorită vastei experienţe acumulate.

Beneficiind de un parc auto cu peste 30 de autocamioane şi remorci telescopice de tip megatrailer cu 3, 4, 5, 6 şi 8 axe semi-uşoare, uşoare sau trailere modulare heavy-duty, suntem capabili să oferim soluţii eficiente de transport agabaritic. De asemenea, ne ocupăm de obţinerea autorizaţiilor de transport pe întreg teritoriul Uniunii Europene, împreună cu asigurarea serviciilor de escortă. Toate aceste servicii asigură deplasarea rapidă şi în maximă siguranţă a bunurilor transportate.

Toţi şoferii noştri sunt experimentaţi în domeniul transporturilor speciale şi sunt instruiţi conform standardelor europene de siguranţă, deţinând atestate de transport marfă ADR eliberate de Registrul Auto Român.

Transporturi speciale

Furnizăm servicii de transport agabaritic pe trasee internaţionale din Uniunea Europeană şi interne în România, deţinem autorizaţii de transport în ţări precum Italia, Anglia, Spania, Franţa, Austria, Germania. Toate transporturile se desfăşoară în condiţii de maximă siguranţă şi seriozitate.

Transport marfă

Cu o experienţă de peste 20 de ani în transporturile internaţionale şi naţionale de mărfuri, cu o flotă de peste 100 de autocamioane moderne şi şoferi experimentaţi, compania noastră este capabilă să organizeze transporturi de marfă în toate ţările Uniunii Europene şi fostul spaţiu sovietic.

Inchirieri automacarale

În 2009, datorită transporturilor agabaritice frecvente efectuate şi a necesităţii folosirii macaralelor speciale pentru încărcare/descărcare, am înfiinţat un departament în cadrul companiei care se ocupă exclusiv de închirierea macaralelor.

Macaralele oferite spre închiriere sunt disponibile pe întreg teritoriul ţării, diversele puncte de lucru ale partenerilor noştri asigurând o deplasare rapidă a macaralelor la locul intervenţiei.

Vă punem la dispoziţie un număr de peste 20 automacarale, cu capacităţi de încărcare/descărcare cuprinse între 10 şi 350 tone, capabile să acopere necesităţile dvs.

Contactati-ne

Departamentul nostru de Relaţii cu Clienţii este în permanenţă la dispoziţia dvs. pentru a vă ajuta cu mai multe informaţii, oferte de preţ sau detalii despre transporturile aflate în desfăşurare.

Contactaţi-ne cu încredere.

HEAVY TRANSPORTS ROMANIA
Str. Zorilor nr. 12, Suceava 720238
jud. Suceava, Romania

Tel/Fax: (004) 0230.560.031
Mobil: (004) 0745.608.783

E-mail: contact@heavytransports.ro
Web: www.heavytransports.ro

 

You may also like...