Florin Lovin

GheteFotbalOnline.ro – Magazin online îmbrăcăminte și încălțăminte de marcă

Ghetele de fotbal au devenit o necesitate de bază pentru unul dintre cele mai populare sporturi și anume fotbalul. Ingineria ghetelor de fotbal a evoluat astfel încât să ofere jucătorului performanţă, confort, rezistență și un design atrăgător. În primul rând, aceste ghete sunt fabricate din materiale ușoare, astfel încât picioarele să aibă o greutate mai mică. Acest lucru este important pentru a permite jucătorului să se deplaseze cât mai repede posibil, ajutându-l să țină pasul atât în ​​atac, cât și în apărare. În același timp, ghetele ușoare au un avantaj competitiv atunci când vine vorba de rezistență. În ciuda greutății lor mici, rezistența materialelor permite piciorului să fie protejat și să lovească cu ușurință şi precizie mingea.

Ghetele de fotbal au diferite funcționalități. Ele nu reprezintă doar încălțăminte de protecție, ci sunt și ajutoare pentru performanță, accesorii la modă și simboluri iconice ale jucătorilor moderni. Există multe mărci care dezvoltă tot felul de stiluri și modele care să se potrivească jucătorului modern.

Unul dintre cele mai cunoscute magazine online specializat în ghete de fotbal dar și alte piese de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii sport este GheteFotbalOnline.ro

Florin Lovin

Magazinul s-a înființat cu 8 ani în urmă din dorința cunoscutului fotbalist român Florin Lovin. Cunoștințele și experiența acumulată în Germania stau la baza acestui business, caracterizat de mult profesionalism.

GheteFotbalOnline.ro vine atât în spijinul amatorilor de fotbal cât și în sprijinul juniorilor și profesioniștilor pentru a-și achiziționa ghete fotbal de înaltă calitate dar și alte accesorii importante care aparțin unor branduri renumite precum Adidas, Nike, Mizuno sau Air Jordan.

Magazinul online www.GheteFotbalOnline.ro a evoluat de la an la an, inclusiv design-ul site-ului.

ghetefotbalonline-ro

Pentru  atragerea și satisfacerea potențialilor clienți, întreaga echipă a încercat introducerea a mai multor servicii pentru aceștia cum ar fi: personalizarea prin inscripționare a ghetelor de fotbal, transport gratuit prin curier, plata cu cardul sau la ramburs și livrarea a doua zi pentru produsele comandate. Garanția produselor este de 30 de zile calendaristice din momentul achiziționării produsului.

Ghetele de fotbal se împart în următoarele grupe: profesioniști, amatori, juniori, sală sau teren sintetic. După cum se observă în magazin, ele sunt disponibile într-o varietate de culori și modele, mai scumpe sau mai ieftine.

magazin ghete fotbal Bacau

Din raionul de îmbrăcăminte sport & lifestyle, cei interesați pot cumpăra: treninguri, pantaloni trening, bluze trening, geci, jachete, hanorace, tricouri, bermude, șorturi, bluze termice sau egări termici.

De asemenea, din raionul de accesorii sport se pot achiziționa: mingi de fotbal, jambiere, șosete, apărători fotbal, crampoane fotbal și șosete.