Gazonul artificial sintetic este soluția adecvată pentru terenurile de sport

Gazon Artificial Sintetic

Multe școli, licee și terenuri profesionale sportive folosesc acum gazon sintetic . Indiferent de sportul practicat, gazonul artificial rămâne cea mai bună soluție pentru o peluză menită să reziste cât mai mult timp.

De ce gazonul sintetic este atât de popular pentru terenurile sportive?

Gazon-Artificial-Multisport-2

Întreținerea redusă este probabil cea mai bună caracteristică a gazonului sintetic. Datorită acesteia se poate scoate din calcul cositul, fertilizarea, plivitul, udatul. Un teren cu gazon artificial ajunge să fie mai economic decât ți-ai fi imaginat vreodată. Un astfel de gazon de înaltă calitate ar putea dura cel puțin 15 ani, indiferent de cât de dure sunt sporturile jucate. În plus, nu ai nevoie de insecticide și îngrășăminte dăunătoare și nu cheltui sume mari de bani cu apa necesară pentru udarea ierbii naturale.

Siguranța jucătorilor este o altă trăsătură cheie a ierbii artificiale dar și îmbunătățirea semnificativă a jocului și aspectul terenului joacă un rol important.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care gazonul artificial este o alternativă viabilă la iarba reală pe terenurile sportive. Cele mai multe sporturi profesionale folosesc deja iarbă sintetică și joacă pe ea. Factorii enumerați mai sus au dus la creșterea cererii de gazon sintetic, iar tot mai multe companii s-au specializat în comercializarea de gazon sintetic pe parcursul timpului.

Una dintre aceste companii este Hattrick Sport din Rădăuți, județul Suceava care se ocupă de realizarea și amenajarea de terenuri de sport cu gazon artificial, terenuri pentru fotbal, tenis sau multisport. Totodată, compania comercializează și gazon artificial decorativ și accesorii sportive.

Gazon artificial multisport

Factorii care recomandă societatea sunt:

  • Experiența de peste 8 ani în ceea ce privește amenajarea terenurilor de sport cu gazon artificial
  • Garanția lucrărilor care poate fi cuprinsă între 5 și 10 ani datorită profesionalismului echipei de specialiști care se ocupă de amenajarea terenurilor sportive
  • Calitatea produselor
  • Prețul competitiv

Gazonul artificial pentru fotbal este recomandat celor care încep o afacere sau dezvoltă una în domeniul închirierii terenurilor de sport cu gazon sintetic. Acesta are înălțimea firului cuprinsă între 12 mm și 67 mm, este realizat din polietilenă și poate fi fibrilat sau monofilamentat.

Gazonul artificial pentru tenis este potrivit pentru amenajarea unui teren de tenis iar împreună cu specialiștii Hattrick Sport poți stabili dimensiunea de care ai nevoie și tipul de gazon artificial.

Gazonul sintetic multisport este folosit la amenajarea terenurilor școlare sau a altor instituții. El poate fi utilizat pentru practicarea fotbalului, tenisului de câmp, a handbalului, a voleiului și a baschetului.

Află mai multe detalii despre gazonul artificial sintetic marca Hattrick Sport accesând site-ul web www.gazonartificial.com.ro/gazon-artificial/.

You may also like...