Gazon artificial sintetic Suceava by HATTRICK SPORT

Există o companie locală care s-a impus la nivel naţional în domeniul amenajării terenurilor de sport cu gazon artificial sintetic. Am mai vorbit şi în 2015 despre ei (https://www.sannet.ro/blog/www-gazonsportiv-ro-amenajare-terenuri-de-sport-cu-gazon-artificial-sintetic/) şi revenim acum cu mai multe informaţii.

Teren multisport fotbal+tenis Volovăţ, jud Suceava

Teren multisport fotbal+tenis Volovăţ, jud Suceava

SC HATTRICK SPORT SRL din Rădăuţi este o echipă cu vastă experienţă în domeniul amenajărilor cu gazon artificial. Portofoliul firmei include peste 180 de terenuri realizate în toată ţara (Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Craiova, Arad, Galaţi, Brăila, Braşov, Cluj-Napoca, Oradea, Iaşi, Suceava, Bacău, Botoşani).

Cel mai des întâlnit tip de gazon este cel multisport, pe care pot fi realizate mai multe terenuri de sport în aceeaşi suprafaţă (fotbal+tenis, fotbal+handbal, fotbal+volei). Există gazon artificial dedicat pentru activităţile de fotbal, tenis sau decorativ.

În funcţie de tipul de gazon artificial sintetic ales, se oferă o garanţie cuprinsă între 5 şi 10 ani.

Echipele proprii de montaj HATTRICK SPORT se deplasează oriunde în ţară pentru măsurători şi consultanţă de specialitate.

Pentru a contacta firma HATTRICK SPORT sună la unul din numerele de telefon 0745 508 700 // 0746 055 164 // 0747 497 816.

www.gazonsportiv.ro

 

You may also like...