Firmă servicii profesionale de curăţenie în Suceava

Suceava este un oraş destul de mărişor, cu o ascensiune economică constantă în ultimii ani. Agenţii economici locali sunt reprezentaţi în mare parte de unităţi de producţie mici şi medii, firme de construcţii şi amenajări, prestări servicii şi comerţ. Se observă o creştere impresionantă în ultima perioadă a numărului de restaurante ce organizează evenimente (nunţi în special).

Un oraş cu o populaţie estimată de peste 100.000 de locuitori are nevoie de firme specializate care să ofere servicii profesionale de curăţenie atât pentru spaţii comerciale cât şi pentru case şi apartamente rezidenţiale.

servicii de curatenie suceava

ValyNela Clean este o firmă de curăţenie profesională locală cu peste 10 ani de experienţă relevantă în domeniu, ce prestează servicii de curăţenie pentru importanţi clienţi din localitate: Palatul Alexander, Magnificus Plaza, Mandachi Hotel&Spa, Hotel Imperium.

firma curatenie profesionala suceava

Recent la SANNET am apelat la serviciile ValyNela de curăţare profesională pentru mocheta din biroul nostru. Mocheta este de o culoare crem deschis şi ne-am asumat încă de la început faptul că va fi foarte sensibilă la murdărie în timp, însă până acum nu am găsit în Suceava o firmă de curăţenie care să ne-o cureţe.

În două ore, mocheta noastră a devenit ca nouă şi pentru asta le suntem recunoscători specialiştilor în curăţenie de la ValyNela Clean şi îi recomandăm cu drag cu fiecare ocazie. Costul pentru 24 mp a fost de numai 100 lei.

Intră pe www.valy-nela.ro pentru mai multe detalii.

Curatenie Ireprosabila Suceava

Curatenie-ireprosabila.ro este un alt site local specializat în oferirea de servicii profesionale de curătenie în municipiul Suceava şi localităţile învecinate. Personalul firmei a căpătat experienţă relevantă activând mulţi ani în domeniul curăţeniei din Belgia. Firma utilizează exclusiv produse profesionale de curăţenie pentru a ajunge la rezultate ireproşabile.

You may also like...