Eleterm Distribution – importator si distribuitor de instalatii termice si sanitare

Compania Eleterm a fost infiintata in anul 2013, iar momentan este unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori din tara noastra de instalatii sanitare, termice si accesorii aferente lor.

Scopul principal al firmei este de a satisface nevoile clientilor sai, prin produsele de inalta calitate oferite si prin oferta lor variata. Politica comerciala este adaptata in functie de fiecare categorie de client, astfel se actioneaza prompt si inteligent in ofertare, in functie de acest criteriu, preturile fiind negociabile.

Desi sediul social al societatii este in Beius, judetul Bihor, aceasta are acoperire nationala, fiind prezenta in toate judetele din tara prin reteaua de parteneri distribuitori. In Suceava, punctul de lucru al celor de la Eleterm Distribution este pe Aleea Vamii, in Scheia.

La momentul actual, compania este reprezentant pentru urmatoarele marci: Robinetteria Baressi, Modenna Plast, Tucai, CR, Avansa.

robineti bucatarie, baie

Din oferta lor diversificata de produse fac parte urmatoarele:

  • baterii monocomanda marca Baressi precum baterii monocomanda Baressi Serie 500, baterii monocomanda Baressi Serie Delphin, baterii monocomanda Baressi Serie Premium, robineti pentru apa rece, accesorii pentru baterii si accesorii pentru instalatiile din baie.
  • racorduri flexibile apa, marca TUCAI, cu insertie de inox, produse cu 10 ani de garantie oferita.
  • articole din plastic ABS precum: rezervoare si vase wc, accesorii pentru rezervoare si vase wc, capace pentru wc, accesorii si piese de schimb pentru obiectele sanitare.
  • sisteme pentru purificarea apei din care fac parte: filtrele pentru purificarea apei si filtrele magnetice folosite la purificarea apei.
  • sisteme de control pentru incalzire precum: termostate, elemente de siguranta, pompe de circulatie si surse, vase de expansiune si componente, tuburi flexibile si consumabile si accesorii pentru radiatoare.
  • piese pentru instalatii precum: robineti pentru apa, robineti pentru gaz, articole siguranta gaz, supape, sorburi, filtre din alama, fitinguri din alama, cromate, sisteme de incalzire prin pardoseala, fitinguri pentru teava din pexal, fitinguri pentru teava din cupru, fitinguri din fonta maleabila, fitinguri pentru teava prin compresiune, fitinguri PP si teava din PVC cu garnitura si teava si fitinguri din polipropilena.

Toate aceste produse se pot cumpara din magazinul online www.eleterm-distribution.com/shop/

Comenzile cu o valoare mai mare de 500 de lei, se livreaza gratuit prin intermediul curierului, iar comenzile cu valoare mai mica, se livreaza pentru un cost de transport suplimentar. Plata produselor se poate realiza fie prin transfer bancar fie cash in momentul rambursului.

You may also like...