Ce detergent este indicat să utilizăm la rufe copii şi bebeluşi?

Pielea bebeluşilor are nevoie de o îngrinire mai atentă datorită sensibilităţii aparte. De aceea, pentru a spăla hainele de bebeluşi sau copii este necesar să folosim un detergent de rufe hipoalergenic, sensitiv, care să nu provoace iritaţii.

Produsele BIO pentru igienă sunt o soluţie.

detergent bebelusi sensitiv hipoalergenic-sodasan

Detergentul lichid universal pentru rufe copii şi bebeluşi sensitiv hipoalergenic Sodasan este un detergent BIO lichid de rufe universal, are o putere mare de curățare și oferă o protecție a culorilor și împotriva transformării albului în gri. Detergentul este ideal de folosit pentru haine de copii, bebeluși și persoane cu pielea sensibilă. Poate fi utilizat la temperaturi între 30 și 95 de grade Celsius. Costă 46 LEI sticla de 1.5 litri.

Mai multe detalii pe https://www.biodiva.ro/detergenti-lichizi/3515-detergent-lichid-de-rufe-universal-sensitiv-hipoalergenic-sodasan.html


detergent bebelusi lavanda ECOS

Detergentul lichid pentru rufele bebelușilor cu lavandă ECOS (Earth Friendly Products) este un detergent lichid pentru hăinuțele bebelușului hipoalergenic cu lavandă, conține numai ingrediente de cea mai înaltă calitate fără fosfați si enzime. Este un detergent delicat cu pielea sensibilă a bebelusului și lasă hăinuțele curate și moi, fiind astfel potrivit pentru spălarea manuală sau automată (de la 30 grade pana la 90 grade). Costă 47 LEI sticla de 1.5 litri.

Mai multe detalii pe https://www.biodiva.ro/detergenti-lichizi/2783-detergent-lichid-pentru-rufele-bebeluilor-cu-lavanda-ecos-earth-friendly-products.html

You may also like...