De ce vopsitorii profesionisti folosesc pistoale de vopsire HDLV

Un pistol de vopsire HDLV este un sistem de finisare cu volum inalt si presiune scazuta care foloseste cantitati mari de aer pulverizate la presiuni joase. Acest lucru reduce semnificativ sansele ca vopseaua sa se imprastie si sansa de a vopsi peste marcaj, ceea ce inseamna ca mai multa vopsea este aplicata exact in zona in care iti doresti sa fie, pe suprafata pe care o vopsesti.

Pistol-Vopsire.ro ofera cele mai bune pistoale de vopsit si sunt una dintre alegere cele mai populare printre vopsitorii profesionisti, avanad o multime de beneficii si avantaje pe care le ofera.

  1. Eficienta mai mare. Pistoalele de vopsire HDLV, dupa cum am mentionat si anterior, folosest mai mult aer la presiuni mai joase, ceea ce inseamna ca mai multa vopsea ajunge pe suprafata pe care o vopsesti. De fapt, cu ajutorul unui pistol de vopsire HDLV vei obtine un scor de eficienta in transferul vopselei de 60%.
  2. Imbunatatesc economia de costuri. Acel procent de 60% a eficientei de transfer a vopselei inseamna ca vei folosi mult mai putina vopsea decat folosind pistoale de vopsire traditionale, obtinand pana la 30-50 la % in economia materialului si costuri ale vopselei. Acesta nu este singurul factor, dar cu o acoperire mai buna a vopselei vei termina treaba mai repede si vei petrece mai putin timp cu curatatul. Ca si vopsitor stii mai bine ca oricine ca timpul inseamna bani.
  3. Finisaj de calitate. Cu o crestere in control asupra cantitatii de vopsea pulverizate, pistolul de vopsire HDLV pulverizeaza minimul de cantitate de vopsea necesara pentru vopsire. Acest lucru rezulta intr-un finisaj perfect care nu necesita retusari.
  4. Mai prietenoase cu mediul si mai sigur de folosit. Eficienta de transfer al pistoalelor de vopsire HDLV furnizeaza mai multa vopsea mai eficient, de doua ori mai eficient decat pistoalele de vopsire traditionale. Acest lucru inseamna ca exista mai putina vopsea in aer in jurul utilizatorului si astfel calitatea aerului este mai buna.

Pistoalele de vopsire HDLV fac diferenta cu adevarat in calitate si eficienta. Intra pe Pistolvopsire.ro si citeste mai multe despre avantajele pistoalelor de vopsire de la Nordson.

You may also like...