De ce sa alegi compania And-Flor pentru calatoriile tale?

Compania And-Flor din Suceava ofera servicii de transport persoane intern & international prin care poti ajunge la destinatie in cel mai confortabil mod, transformand calatoria ta prin intermediul microbuzelor si a autocarelor de patru stele, intr-o excursie prin Europa. Destinatia ta reprezinta principalul lor obiectiv.

Transportul international de persoane este principala activitate a firmei And-Flor. Compania isi imbunatateste serviciile constant astfel incat sa asigure clientilor sai calatorii cat mai placute, indiferent de distanta sau de ruta.

And-Flor este unul dintre operatorii de transport a caror oferta cuprinde, pe langa transportul de persoane, serviciile de coletarie, inchirieri de autocare si microbuze din parcul auto propriu si transportul masinilor in regim de platforma.

Transportul de persoane si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina. De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei recomanda aceasta compania in activitatea de transport persoane.

And-Flor efectueaza transport persoane international prin curse periodice intre cele mai importante orase din Europa,in tari precum Austria, Germania, Luxemburg, Belgia, Olanda, Franta, Slovacia, Cehia reusind  sa conecteze intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural. Pentru ei si pentru clientii lor distantele nu mai sunt o problema, deoarece cursele sunt extrem de rapide si se desfasoara in cele mai bune conditii.

Echipa lor este compusa din soferi profesionisti experimentati in segmentul de transport al persoanelor si a coletelor, cu zeci de mii de ore de conducere, experienta in condus pe timpul noptii si care dau dovada de o permanenta amabilitate fata de clienti. Conducatorii auto sunt atestati psihologic, medical si profesional si sunt instruiti periodic privind noutatile aduse legislatiei rutiere.

Pentru mai multe detalii despre serviciile de transport persoane oferite de And-Flor te invitam sa vizualizezi site-ul lor web, www.and-flor.ro.

Compania ofera reduceri substantiale de pret pentru elevi, studenti, grupuri de persoane precum si pentru pensionari pentru toate serviciile de transport persoane international. De asemenea ofera reduceri pentru copii:

  • pana la 1 an – 100%
  • intre 1– 12 ani – 50%

De ce sa alegi And- Flor pentru calatoriile tale?

  • Transportul persoanelor pe rutele europene este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
  • Siguranta si confort in timpul calatoriei tale.
  • Compania detine peste 15 ani experienta in transportul de persoane si de colete.
  • Firma depune eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor.
  • Compania trateaza toti clientii cu aceeasi seriozitate si cu acelasi profesionalism.

You may also like...