Cum sa alegi mobila pentru bucatarie

Indiferent daca ai o bucatarie mare sau o bucatarie mica, larga sau ingusta, trebuie sa selectezi mobilierul si sa planifici cu atentie apectul acestuia pentru a te asigura ca vei obtine un aspect elegant si un spatiu amplu de lucru. In plus, ar trebui sa iei in considerare costul de instalare a mobilierului pe care il alegi, precum si costul intretinerii si repararii acestuia.

Inainte de a alege mobilierul pentru bucatarie, trebuie sa iei in considerare cateva intrebari importante si sa iei decizia de cumparare pe baza raspunsurilor la aceste intrebari. Prima si cea mai importanta este cea referitoare la tema decorului bucatariei tale. Astfel, trebuie sa te decizi  daca doresti o bucatarie moderna, clasica sau traditionala si sa te uiti daca culorile si finisajele dulapurilor, scaunelor, meselor, se incadreaza in tema decorului.

Mărimea contează

Apoi, ar trebui sa iei in considerare dimensiunea bucatariei tale si sa cauti acele piese de mobilier ale caror dimensiuni sunt proportionale cu dimensiunea bucatariei tale. Astfel, daca detii o bucatarie mare, ar trebui sa cauti o masa de bucatarie mare, cu mai multe scaune. Pe de alta parte, daca ai un spatiu limitat in bucatarie, ar trebui sa cauti bucati mai mici de mobilier care sa se potriveasca bine si sa nu ocupe inutil spatiul. In afara de dimensiunea mobilierului, ar trebui sa te uiti la optiunile de stocare furnizate de diferite piese si sa selectezi care este cea mai potrivita pentru nevoile tale.

O alta intrebare importanta de luat in considerare in momentul achizitionarii mobilei de bucatarie este daca doresti un set complet asamblat sau nu. Aceasta decizie va afecta, costul mobilierului si trebuie sa te asiguri ca mobila pe care o selectezi este in limitele bugetului tau si indeplineste toate cerintele tale.

Indiferent daca optezi pentru un mobilier contemporan elegant pentru bucataria ta sau unul din lemn masiv, in stil clasic, incearca sa obtii un echilibru de stil si spatiu in timp ce planifici aspectul incaperii. Poti sa te inspiri intotdeauna din paginile revistelor de interior sau sa navighezi pe internet pentru cateva idei inovatoare, dar si pentru produse care se pot cumpara online. Un site de pe care poti achizitiona scaune cu spatar, scaune de bar, tabureti, coltare de bucatarie, mese din lemn masiv este www.scaunecuspatar.ro, elemente care cu siguranta te vor ajuta in amenajarea casei tale.

You may also like...