Clinica Stomatologica Crystaldent

Crystaldent – tratamente dentare de cinci stele în Suceava

Clinica Stomatologica Crystaldent

Toată lumea adoră să aibă dinți albi, ceea ce este adesea văzut ca un semn al frumuseții. Dinții albi și perfecți adaugă încredere și eleganță. Cu toate acestea, este probabil ca oamenii să aibă o construcție proastă a dinților sau să întâmpine anumite probleme pe parcursul timpului. Totuși, aceste chestiuni nu ar trebui să reprezinte o problemă gravă deoarece există diferite tipuri de tratamente stomatologice disponibile, care pot readuce zâmbetul pe față.

La clinica dentară Crystaldent din Suceava există o diversitate de tratamente dentare care ajută la îmbunătățirea sănătății dinților și aspectul zâmbetului.

Această clinică este locul unde pacientul este primit într-un mediu familiar, indiferent că este copil, adult sau o persoană mai în vârstă.

La baza cabinetului stă o echipă de oameni specializați și motivați care pot aborda toată cazuistica în domeniu, oferind servicii stomatologice Suceava de înaltă calitate, la prețuri foarte bune.

Serviciile prestate în cadrul clinicii sunt următoarele:

diagnostic– acest serviciu constă în realizarea consultației inițiale, punerea unui diagnostic și întocmirea planului de tratament.

profilaxie– în cadrul acestui serviciu, medicii se ocupă de detartraje cu ultrasunete cu periaj, de air fow, de fluorizări cu gel, de sigilarea dinților și de anestezii.

odontologieMedicul Yvonne Daniela Dumitriu, specialistă în odontologie, are în vedere realizarea de obturații compozit mică, obturații compozit frontali, obturații compozit laterali, obturații compozit colet, fațetare directă, coafaj direct și indirect, pansament calmant.

– endodonție– în cadrul acestui serviciu, echipa de medici ai clinicii au în vedere realizarea de drenaje endo, tratamente endodontice monoradicular cu obturație canal definitivă, tratamente pluriradiculare PM cu obturații de canal definitive, tratemente pluriradiculare M cu obturații de canal definitive, tratamente de canale infectate cu pastă antibiotic, dezobturare canal radicular,dezobturare dinte pluriradicular, reconstituire bont dinte tratat endodontic, reconstituire cu pivot fibră de sticlă.

pedodonție– obturații cu glasionomer dinte temporar, obturații cu componer dinte temporar, sigilare dinte, fluorizare ambele arcade, extracții dinți temporari, tratamente canal radicular dinte temporar.

tratamente protetice– coroane metalo ceramice, coroane metalo compozite, coroane metalice, coroane zirconiu, coroane ceramice pe zirconiu, coroane acrilat provizorii în laborator, fațete dentare compozit, proteze Kemmeny, IOS pivot, cimentare definitivă, cimentare ciment dual, reparații proteze, gutiere bruxism, etc.

chirurgie– extracții mono, extracții pluriradiculare, extracții molar de minte, decapusonare, incizii, drenaje, etc.

parodontologie– tratamente medicamentoase pentru abcese parodontale, frenectomie, gingivectomie, chiuretaj în câmp deschis hemiarcadă, imobilizare dinți cu mobilitate, etc.

implant dentar– consultații primare implantologie, bont implant, bont calcinabil, sinus lifting vertical, membrană colagen, etc.

ortodonție– consultații primare ortodonție, modele de studiu, planuri de tratamente, aparate dentare fix ceramice, etc.

estetică dentară- albire dentară,bijuterii dentare, fațetare estetică.