Cele mai bune aplicații mobile din 2023

Cele mai bune aplicații mobile din 2023

Indiferent de cât de mult timp îți petreci în compania telefonului, de fiecare dată descoperi lucruri noi. Când vine vorba de aplicațiile pe care le utilizezi, ai la dispoziție o mulțime de opțiuni dintre care poți alege. Găsești aplicații pentru editare foto și video, aplicații care te ajută să te menții în formă, aplicații pentru divertisment și așa mai departe. Problema apare în momentul în care trebuie să iei o decizie pentru a o alege pe cea mai potrivită ție. Dacă ești în căutare de inspirație, te ajutăm noi cu niște idei.

Redare muzică

Dacă ești pasionat de muzică sau pur și simplu îți place să te destinzi în compania unui podcast de calitate în timp ce afli ultimele noutăți legate de business, marketing, sau alte domenii, atunci sigur ai auzit de Spotify. Nici nu prea aveai cum să nu auzi, având în vedere că este una dintre cele mai populare aplicații de redare muzică.

Această aplicație îți permite să asculți artiștii tăi preferați de oriunde din lume. În schimbul unui abonament lunar, poți descărca acele piese local și te poți bucura de ele chiar și atunci când nu ești conectat la internet. Mai mult, poți crea liste de redare de care să te bucuri în diverse momente ale zilei, atunci când mergi la sală, când vrei să te destinzi, când faci curățenie sau în alte contexte. În anul 2020, aplicația Spotify a fost printre cele mai descărcate, atât de către utilizatorii de Android dar și de cei care folosesc iOS.

Găsire telefon

Pierderea unui telefon în zilele noastre este un moment trist mai ales că nu îți pierzi doar un simplu telefon cu care efectuezi apeluri. Dacă ești ca majoritatea personalelor, ai pe telefon stocate o grămadă de amintiri, conversații cu cei dragi și chiar îndatoriri de la muncă.

Din fericire, ai la dispoziție câteva aplicații care te ajută să localizezi telefonul pe hartă, pentru a vedea unde a fost activ sau folosit pentru ultima dată. O variantă bună și gratuită pentru Android este Google Find My Device, în timp ce telefoanele de tip iOS au deja această funcție instalată.

Cât despre Google Find My Device, aceasta este o aplicație foarte ușor de folosit, și îți permite să ștergi date de la distanță sau să resetezi codul de acces, ca lumea să nu îți poată vedea informațiile personale.

Aplicații de divertisment

Dacă îți place să joci jocuri de cazino, înseamnă că deja ești la curent cu jocul popular Blackjack. Vestea bună este că nu trebuie să mergi la un cazino pentru a avea parte de o experiență excelentă. Tot ce ai nevoie este telefonul mobil și o conexiune stabilă la internet; aceste activități și variațiile lor sunt potrivite atât dacă ești novice dar și dacă cunoști deja regulile.

Chiar dacă joci de la distanță, poți să interacționezi cu dealerul și poți simți toate trăirile pe care le-ai simți într-un cazino adevărat. Tehnologia a avansat atât de mult încât acum îți oferă grafici de ultimă generație în timp ce sunetul de fundal este și el unul ales cu grijă.

Fii hidratat

Cele mai bune aplicatii mobile din 2023

Fiecare început de an e un moment bun să-ți stabilești rezoluțiile. Una dintre acestea ar putea fi legată de sănătate, și poți foarte ușor începe prin a te hidrata.

Chiar dacă există multe beneficii ale hidratării, nu toată lumea își amintește să bea apă pe tot parcursul zilei. Drept urmare, poți încerca o aplicație de tipul Water Reminder. De asemenea, poți încerca și varianta Waterful pentru iOS. Aplicațiile de acest tip îți permit să introduci cantitatea de apă pe care dorești să o bei pe parcursul unei zile, dar și băutura preferată. Dacă ai un ceas inteligent, poți alege să primești notificări direct acolo, lucru mult mai convenabil.

Aplicații sănătate

O mare parte dintre telefoanele inteligente au deja instalată o aplicație de monitorizare a sănătății. Aceasta îți calculează distanța parcursă într-o zi și te ajută să te menții în formă. Totuși, cu ajutorul unei aplicații de tipul Home Workout sau Runtastic primești acces la antrenamente și nu trebuie să plătești un abonament.

În plus, dacă îți dorești să combini activitatea fizică cu o dietă echilibrată, poți găsi inspirație de rețete pe aplicația MyFitnessPal sau Noom. Aplicația Tasty, ale cărei rețete sigur le-ai văzut la un moment dat pe internet poate fi și ea descărcată. Aici găsești rețete pas cu pas și instrucțiuni clare legate de cum poți pregăti feluri de mâncare delicioasă.

În fiecare zi apar în magazinul virtual fel de fel de aplicații. Varietatea mare îți dă bătăi de cap în momentul în care trebuie să o alegi pe cea potrivită ție. Însă aceste exemple sunt un punct bun de pornire.

You may also like...