villa alice suceava

Cazare in camere cu dotări de 5 stele la Villa Alice Suceava

Și în această vară, regiunea Bucovinei te așteaptă pentru a petrece câteva zile de relaxare și de voie bună alături de familie, de prieteni, de cei dragi ție.

Poți să alegi ca zonă de cazare, orașul Suceava, deoarece este plin de istorie și de obiective care merită vizitate dar și datorită faptului că de aici ai acces facil și spre celelalte zone ale regiunii: Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Rădăuți, Putna, etc.

villa alice suceava

Chiar în inima orașului Suceava se află una dintre cele mai îndrăgite unități de cazare, Pensiunea Villa Alice. Pensiunea este locul unde te vei simți mai mult decât confortabil datorită eleganței, curățeniei și dotărilor sale.

Oferta de cazare a vilei cuprinde atât camere de 3 stele, de 4 stele dar și camere cu dotări de 5 stele, unice pentru această zonă.

Villa Alice este locația care cu siguranță îți va depăși așteptările în materie de cazare. Ea se adresează atât turiștilor cât și oamenilor de afaceri.

Camerele de 4 stele DELUXE dispun de dotări moderne cum ar fi: mobilier și uși din lemn masiv alb, birou cu lampă, pat dublu și pat simplu sau un pat dublu mare, saltele bio, ergonomice, confortabile, lenjerii albe din bumbac natural, televizor LCD HD cu diagonala de 82 cm, acces gratuit la internet, telefoane în cameră și în baie, aer condiționat, frigider, cabină de duș cu hidromasaj, uscător de păr, halate și papuci de casă, balcon.

Prețul de cazare pentru o asemenea cameră este de 179 lei/noapte.

Camerele de 5 stele SUPREM dispun de: mobilier și uși din lemn masiv, birou cu lampă și masă de machiaj cu oglindă, fotolii, pat dublu uriaș King-size, saltele bio, ergonomice, confortabile, de înaltă calitate, lenjerii albe din bumbac satinat, plapume din puf natural 100%, perne confortabile, televizor plasmă Full HD cu diagonala de 152 cm, televiziune digitală și HD, Blu-Ray player, acces gratuit la internet, telefoane în cameră și în baie, aer condiționat, aprinderea și închiderea luminii prin telecomandă, seif electronic mare, frigider, cadă dublă cu hidromasaj și jacuzzi, cabină de duș cu hidromasaj, saună cu aburi, radio fm, panou cu touch screen, bideu, uscător de păr, oglinzi, halate și papuci de casă, consumabile, balcon.

Prețul acestor camere de 5 stele este de doar 299 lei/ noapte.

Opțional, se poate servi micul dejun care se plătește separat, 25 lei/persoană.

Toate rezervările efectuate online direct pe site-ul pensiunii www.villaalice.ro beneficiază de 5% reducere suplimentară.

cazare camere cu dotari de 5 stele suceava

Accesează paginile www.villaalice.ro/camere.php și www.villaalice.ro/camere5stele.php pentru a afla mai multe detalii despre oferta de cazare a pensiunii Villa Alice din Suceava.