Bio Diva – Alege sanatatea, frumusetea si perfectiunea prin produsele naturale comercializate

Femeie frumoasa

Bio Diva este magazinul online care sustine sanatatea, frumusetea si perfectiunea atat in randul femeilor, barbatilor si copiilor prin gama de produse cosmetice comercializate.

Produsele de pe rafturile magazinului nu contin substante chimice sintetice cum ar fi: parabeni, aditivi sau ingrediente modificate genetic, derivati petrochimici, toate produsele fiind verificate organic si testate de catre specialisti.

Produsele organice comercializate se adreseaza atat ingrijirii personale cat si curateniei casei. Fiind organice, aceste produse resping colorantii sintetici, uleiurile derivate din petrol, produsele testate pe animale si detergentii chimici.

Bio Diva reuneste aproximativ 2000 de produse care au scopul de a mentine sanatatea si frumusetea corpului. Clientii pot alege din aceasta varietate de produse, cosmetice certificate organic dar si detergenti cu impact redus asupra mediului, care se bazeaza pe formule eficiente si delicate ale caror componente primordiale sunt reprezentate de ingrediente vegetale si uleiuri esentiale.

Alegand doar produse organice precum cele prezente in magazin, poti contribui la un echilibru mai bun al sanatatii planetei  iar astfel poluarea excesiva are sanse sa se reduca.

Din ultimele studii, se constata faptul ca din ce in ce mai multi oameni se indreapta spre produsele organice in aceste vremuri moderne, deoarece recunosc avantajele valoroase si naturale ale produselor.

De ce sa utilizezi produse cosmetice naturale si organice

  • Sunt prietenoase cu mediul– Produsele fabricate din ingrediente produse conventional pot avea un impact negativ asupra mediului. Cand ingredientele pentru produsele de sanatate si frumusete naturale sunt cultivate si fabricate organic, se introduc mai putine substante chimice in aer si in apa.
  • Eviti iritarea– Substantele chimice, culorile artificale si alte ingrediente din produsele de ingrijire a pielii sau machiajul pot provoca roseata, iritatii si eruptii. Multe persoane sunt chiar alergice la substantele chimice care se gasesc in mod obisnuit in produsele conventionale. Machiajul natural, produsele de ingrijire naturale sunt mult mai benefice pielii.
  • Au un miros placut- Aromele artificiale sunt concepute pentru a acoperi mirosul altor substante chimice utilizate in produsele traditionale de sanatate si de frumusete. Efectul este o substanta chimica care acopera alte substante chimice, iar toate aceste mirosuri chimice pot provoca dureri de cap multor oameni. Produsele organice de sanatate si frumusete folosesc doar ingrediente naturale, nu un cocktail de substante chimice. Acestea sunt parfumate cu uleiuri naturale esentiale si ofera chiar si aromaterapie.
  • Nu au efecte secundare- Parabenii sunt utilizati in produsele traditionale in mod obisnuit ca un conservant pentru a prelungi termenul lor de valabilitate. Parabenii sunt sintetici si imita hormonii naturali ai corpului. Multe persoane se ingrijoreaza de acest lucru care poate altera functiile sistemului endocrin al corpului. Parabenii prezinta multe posibile efecte secundarem insa produsele naturale utilizeaza conservanti naturali, precum extractul de seminte de grapefruit, care nu afecteaza corpul.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele care ar trebui sa stea la baza deciziei tale de cumparare a produselor organice de frumusete si sanatate din magazinul online Bio Diva, www.biodiva.ro.

You may also like...