Demolari mecanizate

AVEGO – servicii de demolare mecanizată

Demolari mecanizate

Demolarea unei clădiri reprezintă o chestiune pe care nu o poți gestiona în mod evident pe cont propriu. Singura modalitate de a face această lucrare corect este de a angaja o companie specializată în demolări. Sarcinile de acest tip necesită o experiență profesională foarte mare, echipamente și cunoștințe a protocoalelor de siguranță.

O companie care își desfășoară activitatea în acest domeniu este compania AVEGO din județul Bacău. Reprezentanții societății cunosc cele mai bune modalități de a face față unei astfel de activități și operează atât în sectorul industrial cât și în cel rezidențial.

Scopul firmei este de a investi permanent în oameni și în flota de utilaje pe care o deține pentru a putea oferi clienților servicii de cea mai înaltă calitate.

Demolarea este o sarcină potențial periculoasă deoarece există linii electrice și sanitare care ar trebui să fie tratate cu atenție. Din această cauză, înainte de începe demolarea propriu zisă, experții AVEGO analizează toate riscurile care ar putea să apară. Ei sunt experimentați și instruiți în a face față unor astfel de situații.

Compania folosește unelte și echipamente speciale pe care numai contractorii din domeniul demolării le pot folosi pentru a trage porțiuni mari din clădirea demolată cum ar fi grinzile, conductele și elementele potențial periculoase. Experții AVEGO sunt calificați și instruiți să folosească echipamentul și utilajele necesare.

La cererea clienților, societatea poate realiza evacuarea materialelor rezultate în urma demolării. Astfel,  se asigură că nu există deșeuri toxice sau fragmente de metal în zona înconjurătoare, care pot produce daune.

AVEGO se ocupă de următoarele tipuri de demolări mecanizate:

  • Demolare poduri
  • Demolare coșuri de fum
  • Demolare clădiri din beton armat și zidărie
  • Demolare silozuri sau buncăre din beton
  • Demolare castele de apă
  • Extragere sau piconare placă și fundații din beton
  • Demolare turnuri de orice dimensiune
  • Concasare beton armat și nearmat
  • Demolare hale civile și industriale

Pe lângă serviciile de demolare mecanizată, compania se mai ocupă de lucrări de excavații și terasamente și de închirierea de utilaje de construcții cum ar fi excavatoare, buldozere, autobasculante, etc.

Dacă ai nevoie de astfel de servicii de demolare profesionale, contactează-i pe reprezentanții companiei AVEGO și lasă procesul de demolare în mâinile lor. Serviciile de demolare sunt adaptate nevoilor tuturor clienților. Consultă site-ul web al companiei www.avego.ro pentru a afla mai multe informații utile dar și datele de contact de care ai nevoie.