Avantajele tiglei metalice

In cazul multor cladiri, atat noi cat si vechi, acoperirea cu tigla metalica este extrem de comuna in ziua de azi. Spre deosebire de alte tipuri de acoperis, placile sunt cunoscute a fi extrem de durabile. Prin compararea durabilitatii placilor cu alte tipuri de materiale pentru acoperis, care pot dura doar intre 10 si 15 ani, vei realiza cat de mult conteaza o astfel de investitie, care depaseste 50 de ani de utilizare.

Aceasta tabla tip tigla care se fabrica astazi, este usoara in greutate si, prin urmare, poate fi utilizata in majoritatea cladirilor, fara a mai fi nevoie de sprijin suplimentar. Acest lucru contribuie, de asemenea, la reducererea costurilor generale de constructie.

Proprietarii de case au propriile lor preferinte atunci cand vine vorba de stilurile care le plac. Ei pot sa aleaga orice stil, fara a fi nevoie sa se confrunte cu restrictii atunci cand aleg tigla metalica. Placile sunt disponibile intr-o varietate de culori, cele mai populare fiind rosu, caramiziu si verde.

In afara de atractia estetica foarte vizibila si dupa cum am afirmat anterior ca este foarte durabila, alte avantaje asociate cu acest tip de material includ faptul ca este cunoscut ca avand o rezistenta mai mare atunci cand este expus unor conditii meteo mai dure in comparatie cu alte tipuri de material.

Placile de tigla metalica sunt izolatii bune. Acest lucru este util in timpul sezonului de iarna, deoarece ajuta la mentinerea caldurii in interiorul casei. Efectul opus va fi resimtit si pe timpul verii, deoarece va mentine casa racoroasa.

In afara de atractia lor vizuala, placile contribuie la imbunatatirea calitatii unei cladiri. Acest lucru contribuie la atragerea potentialilor cumparatori.

Spre deosebire de lemn sau de alte materiale utilizate pentru acoperisuri, tigla metalica nu este predispusa la insecte, mucegai sau putregai, astfel incat nu trebuie sa aplici substante chimice nocive care ar putea deteriora mediul. Nu necesita multa intretinere. Trebuie doar sa indepartezi frunzele si alte resturi si sa verifici accesoriile de pe acoperis pentru a te asigura ca acestea sunt bine drenate si sustinute.

Pentru tigla metalica Neamt, poti apela la firma Acoperisuri Metalice Mihu, pentru a achizitiona acest material pentru un acoperis de inalta calitate pentru casa ta. Pe langa produsele distribuite, compania ofera si servicii de montaj autorizat, transport, masuratori, consultanta, totul pentru confortul si siguranta ta. Preturile practicate de catre ei sunt convenabile, produsele sunt variate fiind prezente intr-o gama larga de culori.

You may also like...