Avantajele mobilierului realizat pe baza de comanda

Cand vine vorba de decorarea interioara a casei, preferam de cele mai multe ori sa vizitam magazinele fizice cu mobilier si cu decoratiuni dar si pe cele online pentru a prelua idei si eventual pentru a achizitiona produsele care ne vor infrumuseta incaperile. Ceea ce este de remarcat, este faptul ca oamenii cumpara cu greu obiectele de mobilier necesare in zilele noastre, din cauza diversitatii lor, pentru ca nu se pot hotara usor ce sa aleaga, preturile pot fi de multe ori mari sau din cauza faptului ca nu gasesc intotdeauna exact ceea ce au nevoie, dimensiuni, culori, finisaje etc care sa se potriveasca casei.

Tocmai din aceasta cauza, o solutie la problemele lor poate fi mobilierul produs la comanda, in functie de necesitatile si preferintele lor. Din ce in ce mai multi oameni recurg la aceasta metoda in ultima vreme, numarul acestor companii crescand considerabil. In Suceava, exista mai multe firme care realizeaza mobila la comanda, una dintre ele fiind Corami Mob care isi desfasoara activitatea in domeniu de aproape 10 ani. Indiferent ca ai nevoie de mobila pentru casa, living, bucatarie, dormitor, hol, baie sau pentru sediul unei firme, mobilier pentru un hotel sau pentru un bar, Corami Mob executa pe baza de comanda orice tip de mobilier.

Ca si material de productie principal foloseste pal melaminat importat din Austria. Feroneria, unul dintre elementele care face diferenta la orice piesa de mobilier este de calitate superioara, certificata dupa normele europene.

Daca doresti sa vizualizezi cateva dintre piesele lor de mobilier realizate pana acum pentru diversi clienti, o poti face accesand pagina lor web www.coramimob.ro

Mobilierul realizat pe baza de comanda este un mobilier care trebuie sa se adapteze spatiului pentru care a fost gandit, conceput dupa specificatiile clientilor pentru care se realizeaza, de multe ori disponibil la un pret mai moderat fata de mobilierul standard.

In trecut, mobila personalizata a fost folosita numai de catre oamenii bogati si de catre aristocrati. In zilele noastre, cu ajutorul unor tehnologii moderne cum ar fi masini, materiale, etc fiecare persoana care prefera o locuinta eleganta si diferita poate alege cu usurinta optiunea de mobilier personalizat.

Mobilierul facut la comanda are o serie de avantaje, pe care le voi prezenta mai jos:

  • Piese unice: Mobilierul facut la comanda este intotdeauna un articol unic. Nu vei gasi niciodata aceeasi piesa de moblier in nici unul din magazinele de mobilier. Acest lucru confera un aspect unic si diferit al locuintei tale.
  • Designul si conceptul tau. Poti proiecta mobilierul singur tinand cont de spatiul in care trebuie sa se potriveasca. Daca nu te descurci de unul singur, specialistii de la Corami Mob te pot ajuta cu sfaturi si idei.
  • Materialul ales de tine. Alegerea unui mobilier personalizat iti permite sa alegi materialele pe care le consideri cele mai potrivite pentru nevoile tale. Tinand cont de bugetul de care dispui si de decorul interior al casei, poti alege materialul dintr-o gama variata.
  • Finisajul. Poti alege orice culoare pentru mobilierul tau daca vrei ceva mai special. Indiferent ca preferi un finisaj mat sau unul lucios, ii poti specifica asta producatorului pentru ca acesta sa realizeze conform cerintelor tale.

 

  • Corami Mob – Date de contact:

Nr de telefon: 0745 515 222

E-mail: contact@coramimob.ro

You may also like...